©  Foto:

A Hereford Beefstouw - Lund, Herning

A Hereford Beefstouw i Lund ved Herning er kædens første restaurant. I 2021 kan de fejre et imponerende 50 års jubilæum. Deres menukort byder på møre og saftige bøffer for enhver smag samt lækre forretter og grøntsagssides. På vinkortet finder du et bredt udvalg af kvalitetsvine fra hele verden, som komplimenterer de forskellige udskæringer til perfektion.

Danmarks ældste bøfhus
A Hereford Beefstouw i Lund ved Herning, som er kendt for sine smukke, landlige omgivelser tæt på Herning og har til huse i en gammel købmandsgård og kro fra 1846. Familien Damgaard købte bygningen i 1970, og den 7. april 1971 blev den første bøf lagt på grillen i restaurant Herning, i Lund. Det er bag disse historiske mure, at der venter dig og dine ledsagere en gennemført oplevelse - lige fra det velsmagende måltid på tallerkenen til kunsten på væggene og den vidende og hjælpsomme betjening. Hos A Hereford Beefstouw er vi nemlig kun tilfredse, når vores gæster forlader restauranten med fyldte maver, et smil på læben og en gennemført oplevelse rigere.  

Kødet i centrum
På A Hereford Beefstouw handler det om førsteklasses oksekød. I mere end 50 år har vi udviklet vores koncept - hele tiden med fokus på kødet. Et saftigt og mørt stykke oksekød, perfekt tilberedt på den åbne grill er essensen af A Hereford Beefstouw restaurant Herning. Vi inviterer dig rundt i alle afkroge af verden, hvor vi igennem mange år har fundet frem til det mest velsmagende oksekød. Uanset hvilken udskæring du vælger, er du garanteret en intens og uforglemmelig smagsoplevelse af frit opdrættede kvæg, der har levet et godt liv. Det kan smages! Til deres bøffer har de altid 4 lækre slags grøntsagssides, som kan tilkøbes.