Gå til indhold
©  Foto:

Fuglsang Sø

Fuglsang Sø er 800 meter lang, 450 meter bred og 6 meter på det dybeste sted. Området er et ideelt sted for lange ture, badning, fiskeri og vandsport som f.eks roning og windsurfing. 

Herning Kommune er grundejer ved Fuglsang Sø. Der er gratis fiskeri med fiskestang fra bredden på den markerede strækning i perioden fra 1. oktober til 31. maj, med gyldigt fiskekort: www.fisketegn.dk. Der må fiskes med båd uden motor, når du er mere end 50 meter fra bredden. 

Fisketegn

Mindstemål og fredningstider skal overholdes. Fisk under mindstemål skal genudsættes hurtigst muligt. Gedden er fredet i april måned og store gedder skal i videst mulig omfang genudsættes. 

Se mere information på www.fvm.dk

Obligatorisk fiskekort er påkrævet: www.fisketegn.dk

Fiskeri i Herning Kommune


Baggrundshistorie
En sen fredag eftermiddag i år 2000 sad to ansatte fra Herning Kommune og fik en fyraftensøl. Foran dem lå et kort med indtegninger af en stor kunstig sø, der skulle graves ud.
I løbet af den fredag eftermiddag lavede de to en skitse til sø, fritidslandskab, havnefront og plads til 500 boliger. Fuglsang Sø blev født. Selve gravningen foregik i perioden 2003-2005, og søen blev indviet i 2006.

Share your wonders: