Med familien

Foto: Ikast Svømmecenter

Udforsk Herning og Ikast-Brande området sammen med din familie. Her er masser af gode oplevelser, der bare venter på jer. 

Top oplevelser for hele familien

WOW-Park

Få et fælles og aktivt legeminde med dine børn og børnebørn i en anderledes lege- og forlystelsespark. Kravl op i træerne og gå fra trætop til trætop.

Jyllands Park Zoo

Besøg en af Danmarks mest børnevenlige zoologiske haver tæt på Haunstrup. Her kan I røre og fodre mange dyr, ride, sejle, køre i tog og meget mere.

Baboon City

Har I lyst til fart, udfordringer og spænding eller afslappet sjov og hygge, så kig forbi Danmarks største indendørs forlystelsescenter.

AQUA Akvarium & Dyrepark

I AQUA hyldes den danske natur, og du kan møde danske dyr i vildt naturlige omgivelser. Oplev den skønne park, som er fyldt med fugle, pattedyr og ikke mindst danske planter.

Sjov i svømmehallen

Pak badetøjet og hop i vandet hos én af områdets flotte svømmehaller. De fleste børn er vilde med vand og elsker at bruge et par timer i svømmehallen. 

Vandkulturhuset i DGI Huset Herning

Et vandmekka med mange timers aktivitet  Vandkulturhuset i DGI Huset Herning er en stor svømmehal med mange muligheder, hvis du er vild med vand og aktiviteter. Gæsterne elsker vandtrampolinen ved udspringsbassinet, samt at udfordre hinanden på den høje klatrevæg.

Ikast Svømmecenter

Ikast Svømmecenter tilbyder et væld af aktiviteter for børn og voksne. Her kan du boltre dig i det subtropiske vandland, hvor der bl.a er vandrutchebane, klatrevæg, grotte, jetstreams og vandkanoner. Du kan også nyde den velgørende og afslappende atmosfære i den store spa, i saunaen, i sol...

Herning Svømmehal

Herning Svømmehal er Danmarks største svømmehal. Det er en velfungerende svømmehal, hvor badevandskvalitet og hygiejne er i top.

Naturlegepladser

Trænger I til frisk luft, så kig forbi én af de mange naturlegepladser i Herning og Ikast-Brande. Her kan børnene få brændt lidt krudt af på tarzanbanen mens forældrene hyggesnakker. 

Naturlegeplads - Søndre Anlæg

Du behøver ikke at gå i skoven for at finde en naturlegeplads. Herning Kommune har udskiftet den gamle bane i Søndre Anlæg med en ny og spændende tarz...

Naturlegeplads - Løvbakkerne

Fra p-pladsen ved Løvbakke Naturskole er der en asfalteret sti. Stien passerer bålplads, skovlegeplads med madpakkehytte samt en motionsbane.

Naturlegeplads - Svanholm Sø

Svanholm Sø er en gammel brunkulssø og ligger syd for Sdr. Felding. I området findes der blandt andet en afmærket sti, shelterplads og en dejlig lille...

Naturlegeplads - Præstbjerg

På naturlegepladsen i Præstbjerg er der rig mulighed for aktivitet og sjov for alle aldre. Præstbjerg Naturcenter, - 20 km fra Herning, er et storslå...