Best Western Plus Hotel Eyde, Mødested

Foto: VisitHerning
Møder og konferencer
Venues
Best Western Plus Hotel Eyde er centralt placeret midt i Herning og er derfor det oplagte og ideelle valg til ethvert møde, kursus eller konference i Jylland. På Best Western Plus Hotel Eyde går møde, bespisning, afslapning og overnatning op i en højere enhed. Hvad enten du planlægger et møde, kursus eller konference tilbyder Best Western Plus Hotel Eyde en unik kombination af flotte og atmosfæriske rammer. Spændende og udsøgte retter fra deres anerkendte køkken serveres i Restaurant Sankt Jørgen og overnatning i nyrenoverede og topmoderne værelser på Best Western Plus Hotel Eyde.
Adresse

Torvet 1

7400 Herning

Kontakt

E-mail:info@eyde.dk

Telefon:+45 97221800

Overnatningskapacitet

Antal værelser: 136

På BEST WESTERN Plus Hotel Eyde finder du de bedste værelser, den bedste stemning og meget fornuftige priser. Hotellet er indrettet og renoveret med forskellige værelsestyper med individuel indretning.

 

Luksuriøse hotelophold eller traditionel overnatning – på Hotel Eyde tilbyder vi altid den samme hyggelige stemning og atmosfære, som har været kendetegnende for hotellet i mange år.

BEST WESTERN Plus Hotel Eyde vil gerne gøre alle glade. Derfor har de sørget for at indrette hotellet, så de kan tilbyde et stort udvalg af forskellige værelsestyper med individuel indretning – så der er værelser for enhver smag.

Mødekapacitet

Antal lokaler: 8

Hotellet råder over 8 mødelokaler, der kan rumme alt fra 6 til 150 personer, samt tilhørende grupperum. Alle vore lokaler har trådløs internetopkobling og vil blive udstyret med AV-udstyr alt efter behov og ønske.

AV/Teknisk udstyr

AV-udstyr: Alle vore lokaler har trådløs internetopkobling og vil blive udstyret med AV-udstyr alt efter behov og ønske.

Trådløst internet: Ja

 

Adresse

Torvet 1

7400 Herning

Facilities

Lounge

Indre by

★★★★

Internet på værelset

Mellem 101 og 150 personer

Antal hotelværelser (136)

Hotel

HORESTA

Lobbybar

Mellem 50 og 100 personer

Venue

Mellem 1 og 49 personer

Aircondition

WIFI

AV-udstyr (Efter behov og ønsker)

WiFi Gratis

Antal mødelokaler (8)

WiFi i fællesområde

Reception

Fitness-rum

Restaurant

Parkering

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af