©  Foto:

BB-Hotel Herning

BB-Hotel Herning er beliggende i Snejbjerg, byder på en flot atriumgård, fri parkering og 21 store, lyse værelser – til samme lave pris hele året rundt.

BB-Hotel Herning er beliggende i Snejbjerg kun 4 km fra MCH Messecenter og Jyske Bank BOXEN og har rigtig gode parkerings- og tilkørselsforhold.

Hotellet byder på en flot atriumgård og fri parkering, og råder over 22 store og lyse værelser – alle med eget bad og toilet, fladskærms TV, garderobeskab og skrivebord. Værelserne er klar på ankomstdagen fra kl. 13.00 og skal forlades igen senest kl. 11.00 på afrejsedagen.

I kantinen er der fri kaffe/te hele døgnet. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes til kun kr. 50 pr. person.

Fri parkering lige foran hotellet – også for busser eller andre store køretøjer.

Der er mulighed for leje af et mødelokale med plads til maks. 66 personer. Hele hotellet kan også lejes som selskabslokale inkl. overnatning til 50 gæster til fx fødselsdag, sølvbryllup eller firmafest.

BB-Hotel Herning er et selvbetjeningshotel uden reception med normal hotelstandard til samme lave pris hele året rundt. Fx koster et enkeltværelse kun kr. 540 pr. døgn og et dobbeltværelse kr. 730 pr. døgn for to personer. Bestilling foretages via internettet. Din nøgle får du som en dørkode på din faktura via email. Du er altid garanteret den bedste pris ved booking direkte på hjemmesiden www.bbhotels.dk.

Alle værelser og lokaler er røgfrie og det er ikke tilladt at medbringe kæledyr på hotellet.

I køreafstand fra hotellet er der masser af oplevelser i Midtjylland for hele familien – lige fra Vesterhavet og Himmelbjerget til attraktioner som fx Spøttrup Borg, Givskud Zoo eller Mønsted Kalkgruber. Herning centrum ligger 5 km fra hotellet.

Afstande:

  • Torvet i Herning: 5 km
  • MCH Messecenter: 4 km
  • MCH Kongrescenter: 5 km
  • Jyske Bank BOXEN: 4 km

Book overnatning