Sådan får du dine events på VisitHerning

Skal I afholde en konference, messe, foredrag eller noget helt andet i Herning? Så har I mulighed for at få jeres event synliggjort på VisitHerning.dk. 

VisitHerning er en medlemsbaseret organisation, derfor forbeholder VisitHerning sig retten til at udvælge og fremhæve events på VisitHerning.dk, som vore medlemmer og partnere står bag. VisitHerning forbeholder sig dog en redaktionel ret, til at selektere i mellem de generelle events der udbydes i Herning. På den måde kan VisitHerning skabe et bredt udvalg af events som er relevante i forhold til de forskellige målgrupper som besøger Herning.  

Bliv partner eller medlem af VisitHerning

Vi arbejder for at skabe de bedste muligheder for vækst blandt virksomheder og foreninger i Herning og omegn, og med flere end 184.579 besøgende på hjemmesiden www.visitherning.dk i 2017, har vi en god platform for dette.

Vi står til rådighed på turistkontoret i centrum af Herning, online samt pr. telefon og e-mail. Vi har yderligere opsat 16 touchskærme med turistinformation over hele byen, både på hoteller og attraktioner, og i Billund lufthavn.

I Herning Kommune arbejder vi sammen om at udvikle de bedste oplevelser for alle vore gæster – lokale såvel som turister. Med et medlemskab hos VisitHerning bliver du en del af dette samarbejde.

Del denne side

Vil I høre mere om medlemsfordelene?

Som medlem af VisitHerning får du mange fordele. Læs mere om medlemsfordelene her.

Sådan bliver du medlem

Ønsker du at blive medlem hos VisitHerning?

Kontakt VisitHerning, og få tilsendt et uforpligtigende tilbud på at blive medlem af VisitHerning.

Kontaktinformationer:

E-mail mail@visitherning.com
Telefon +45 9627 2222