©  Foto:

VM i herrehåndbold 2025

Tirsdag 14. januar - Lørdag 25. januar 2025.

Jyske Bank Boxen bliver Håndboldherrernes hjemmebane til VM 2025.

Der er igen udsigt til en storslået håndboldfest i Herning, når landstræner Nikolaj Jacobsen og hans mandskab skal forsvare deres tredobbelte VM-guld i Jyske Bank Boxen i januar 2025.

De kender omgivelserne særdeles godt, for i 2019 vandt Håndboldherrerne deres første verdensmesterskab i Jyske Bank Boxen. Siden har de skrevet historie ved at blive første nation til at vinde VM-guld i herrehåndbold tre gange i træk, og nu vender herrelandsholdet så retur til Herning i jagten på endnu et topresultat ved VM i 2025. Et gensyn som landstræner Nikolaj Jacobsen glæder sig til.

- Vi har masser af gode minder fra Jyske Bank Boxen. Opbakningen er altid fantastisk, og vi er rigtig glade for, at det er i lige netop den kulisse, vi lægger fra land, når vi skal prøve at forsvare vores VM-guld, fastslår Nikolaj Jacobsen således.

Op til seks danske kampe i Jyske Bank Boxen

Danmark arrangerer det kommende VM i herrehåndbold sammen med Norge og Kroatien, og foruden Danmarks gruppe huser Jyske Bank Boxen endnu en indledende gruppe, ligesom Håndboldherrerne spiller en eventuel mellemrunde på hjemmebane. Dermed bliver der i alt op til seks danske kampe i Herning, mens den resterende del af mesterskabet udspiller sig i Norge og Kroatien.