©  Foto:

Synoptik (Herning City)

I butikken kan du få dit syn og dine øjnes sundhed undersøgt af førende autoriserede optikere. Du finder samtidig et stort udvalg af briller og solbriller fra markedets største designermærker.

Synoptik i Herning har siden sin åbning sørget for, at kunder både kan se godt og se godt ud med eksklusivt brilledesign. Altid med et opdateret udvalg af stel og solbriller fra førende mærker som Ray-Ban, Gucci, Tom Ford, Burberry, Ralph Lauren, Armani og mange flere, som præsenterer nye kollektioner med tidens former designs hver sæson.

Butikkens autoriserede optikere og brillestylister bliver løbende efteruddannet for at sikre en tryg oplevelse. Et særligt kendetegn ved en synsprøve i butikken er, at den er grundig og kommer vidt omkring. Besøgende får både målt deres præcise synsstyrke og bliver undersøgt for eventuelle tegn på øjensygdomme som grå og grøn stær, diabetes og forhøjet blodtryk.

Synoptik tilbyder flere fleksible abonnementsløsninger. Kunder kan opleve større frihed med briller eller kontaktlinser på abonnement, som har et væld af fordele inkluderet i en fast månedlig pris. Blandt andet synsprøver efter behov og nye glas eller linser ved ændrede styrker.