©  Foto:

Spørg Kristian Show

Søndag 3. november 2024 kl. 14.00.

Kan en hest sove stående? Hvorfor er pizzabakker firkantede, når pizzaerne er runde? Hvordan kommer strømmen fra vindmøllerne ind i vores stikkontakter? Hvordan virker briller? Der er mangt og meget, man kan undre sig over i denne verden. Og nu er det muligt at få besvaret sine spørgsmål til det festlige ’Spørg Kristian Show’ i MCH Herning Kongrescenter 3. november.

Programmet ’Spørg Kristian’ er på rekordtid blevet enormt populært på børnekanalen DR Ramasjang. Mange kender og elsker Kristian Gintberg fra programmerne Lille Nørd og Ramasjang Mysteriet, og i dette program svarer han på spørgsmål fra alle Danmarks børn. Og intet spørgsmål er for småt! Til at hjælpe sig med at besvare spørgsmålene har Kristian seks herlige og lettere fjollede eksperter, som desuden har hver deres sang. Men børnene bliver taget seriøst, og spørgsmålene bliver besvaret, og svarene bliver forklaret.

I programmet på Ramasjang kan børnene sende videoer ind til Kristian med deres spørgsmål, men nu bliver det altså muligt at møde fysisk op og stille sine spørgsmål og opleve hele showet live.

SKAL SAILOR SWIFT BESVARE DIT SPØRGSMÅL?

Publikum stiller spørgsmålene og bestemmer selv, hvem af eksperterne der skal hjælpe med at svare. Er det den kvindelige sømand Sailor Swift? Goth-pigen Stella? Fløde-saxofonisten Stanley? Youtuberen Torskeridderen? Tyroleren Jürgen eller den evigt pruttende Mogens? Ingen ved på forhånd, hvordan showet udvikler sig. For her er det børnene, der har magten og bestemmer showets forløb. Men en ting er sikkert: ’Spørg Kristian Show’ bliver fuld af musik, leveret af den topmusikalske Kristian og hans finurlige ekspertpanel.

Alle børn og deres familier er sikret en sjov og hyggelig – og lærerig – eftermiddag i MCH Herning Kongrescenter. I særdeles godt selskab.