©  Foto:

Specialklassen

Fredag 1. november 2024 kl. 19.30.

Så er der sjov og impro-comedy på tapetet! Når den improviserende comedy- og satiregruppe Specialklassen besøger MCH Herning Kongrescenter 1. november 2024, medbringer de deres nye comedyshow ’TA-DAAA!’, for det mener de, der er hårdt brug for i en verden, der efterhånden er blevet så alvorlig, tung og dyster.

’TA-DAA!’ er et show, hvor paraderne er sænket, selvironien og satiren er i højsædet, og de krænkelsesparate er sat uden for døren. Det er muligheden for at tage din mand/kone, ven/nemesis eller dit kæledyr i hånden og komme lidt ud og få grinet godt og grundigt igennem, lyder det fra Specialklassen, som udtaler:

"Hvor meget glitter og Ta-daa er der egentlig tilbage i voksenlivet? Ikke alverden ... Så lad os få smidt noget konfetti ind i hverdagen, uden det hele skal være så alvorligt."

Improviserende komik, der tager publikum med latterstorm

Den anmelderroste comedygruppe Specialklassen blev dannet i 2008 af skuespillerne og komikerne Kasper D. Gattrup, Kasper Le Fevre, og Rasmus Søndergaard. De har efterhånden spredt sjov og latterbrøl i hele landet med deres populære live-shows, som består af et herlige mix af improvisation og comedy. Ud fra få stikord, heriblandt fra publikum, tryller de scener, sketches, og sange frem – til stor morskab for publikum.

De særdeles kreative hjerner har ud over deres comedy-turnéer lavet en række forestillinger og specialshows, heriblandt ’Skud fra hoften’ – feat. Per Vers og ’Impro Comedy Musical’.

Også talrige tv-optrædener er det blevet til. De optrådte blandt andet ved Zulu Comedy Galla 2011 og havde deres egen tv-serie Hotel Zimmerfrei på DR2 med premiere i 2012. Det populære program vandt i 2013 en tv-pris for bedste comedyformat i Cannes, og det blev solgt til bl.a. tysk og kinesisk tv. Gruppen har siden medvirket i mange forskellige tv-programmer, både enkeltvis og sammen. Som Specialklassen har de for eksempel medvirket i Dybvaaaaad, Danmarksindsamlingen, Hjertegalla, Bingo Banko, Casper og Lars præsenterer og 4-stjerners middag.

Mange danskere kender dem desuden fra radioen, hvor de i 2020 på Radio4 stod bag ’Tryghedssamfundet’ og tv-spoof-programmet ’The Musical’. Sidstnævnte var nomineret til en pris for årets radiosatire.

Specialklassen besøgte senest MCH Herning Kongrescenter i 2021 og 2022. Nu har du muligheden for at opleve en forrygende morsom og unik aften i deres selskab. Del oplevelsen – og en masse gode grin – med familie og venner.