Skovsnogen-ny

Skovsnogen - Deep Forest Art Land

Foto: VisitHerning
Attraktioner
Haver og parker
Velkommen til Skovsnogen - Deep Forest Art Land – en skov udover det sædvanlige Skovsnogen – Deep Forest Art Land er et udstillingssted under åben himmel. I skoven er kunsten og kunstnerne lige så meget gæst i naturen, som du er som publikum. Der er ingen regler for, hvordan man skal opleve kunsten, og værkerne må udfolde sig på skovens præmisser.
Adresse

P-pladsen på Døvlingvej (200 m. fra Sdr. Ommevej)

6933 Kibæk

Kontakt

E-mail:s_taaning@hotmail.com

Telefon:26 62 52 02

Mobil:30258658

Et markeret stiforløb leder dig gennem skoven og alsidige oplevelser. På din vej ad den 3 km lange rute finder du over 80 unikke værker – og der kommer hele tiden nye til. Skovsnogen – Deep Forest Art Land kræver, at du går på opdagelse, at du bevæger dig gennem skoven for at se værkerne. Til gengæld er skoven altid fuld af nye oplevelser. Både skoven og værkerne forandrer sig. En del af værkerne vil langsomt forgå, mens andre er skabt med stor holdbarhed, som tager højde for vind og vejr.

Skovsnogen – Deep Forest Art Land er det første udstillingssted af sin art i Danmark. Her forenes eksperimenterende samtidskunst med friluftsliv og naturoplevelser.

Skovsnogen udfolder sig i den privatejede Døvling Meldgaard Skov og ligger i et landskab, der er formet af smeltevand i istiden.

Besøg hjemmesiden skovsnogen.dk her
Se vandretursfolderen over Skovsnogen herSe video til Skovsnogen herSkovsnogen Artspace på Atlas Obscura

Adresse

P-pladsen på Døvlingvej (200 m. fra Sdr. Ommevej)

6933 Kibæk

Facilities

Naturpark

Skulpturpark

Relaterede produkter

Opdateret af: