©  Foto:

Skibet er ladet med Pelle

Torsdag 31. oktober 2024 kl. 19.30.

Vi glæder os til at byde dig velkommen, når Trine Gadebergs elskelige karakter og internetfænomen, Pelle, på fem og et halvt år melder sin debut i MCH Herning Kongrescenter.

Lille Pelle har i årevis fortryllet den danske revyscene, internettet og nu landevejene med sin komiske fremstilling af de voksnes verden ud fra et uskyldigt barnesind. I 2022 rejste karakteren rundt med sin første ’one-child’ show – Verden ifølge Pelle – der tog salene og de mere end 28.000 mennesker, der havde sikret sig billet, med storm. I mere end 2 timer spillede Trine samtlige karakterer fra Pelles verden i en tour de force af et one-woman show. For med næsten 30 år i branchen, som en af landets mest benyttede komikere og entertainere, så er selvgjort nemlig velgjort.

Og som Pelle ville se på det i sit umiddelbare barnesind, så er der ingen grund til at afslutte legen, imens den stadig er sjov, så nu gør Trine det igen. Og vi glæder os til at tage imod hende, Pelle og alle hans venner, når de lægger vejen forbi Herning.

Nyt show med lille Pelle i Herning

Det nye show har fået den maritime titel ”Skibet er ladet med Pelle”, hvor du endnu engang vil opleve de voksnes rækker igennem det uskyldige barnesind, som er Pelles. Og ingen er fredet, når Pelle denne gang har fået tjansen som en del af underholdningen ombord på et cruiseskib i Middelhavet, der vægter nonstop buffet og ekstra klor i den tilpissede pool højere end selve sikkerheden ombord.

Endnu en gang bliver Pelle ledsaget af en bred vifte af andre karakterer, der sammen med ham skal synge, trylle og danse sig igennem underholdningen på skibet, der aldrig sover. Velkommen ombord til et morsomt og satirisk show, når det kaster anker i MCH Herning Kongrescenter.