Grøn oplevelse
©  Foto:

Radisson Hotel Papirfabrikken, møder og konferencer

Radisson Hotel i Papirfabrikkens unikke placering, lige ved Gudenåen midt i Silkeborg, giver din konference de optimale rammer for god stemning.

Hotellets mange lokaler er multifunktionelle og kan lægges sammen efter netop dine behov. Det gør hotellet ideelt til alle typer møder – fra showroom til dagsmøder, kurser og konferencer. Det unikke miljø i loungen og omkring mødelokaler er ligeledes velegnet til cocktails, reception og andet uformelt samvær.

Faciliteter

Lokalerne er indrettet med aircondition, trådløst netværk, projekter og andet teknisk udstyr. Opmærksom service og høj kvalitet indfrier alle de krav og forventninger, der kan stilles til et 4 stjernet konferencehotel. Hotellets 100 værelser giver møde og konferencedeltagerne overnatningsmuligheder. Afslut dagen med en middag i hotellets restaurant Michael D., hvor god gastronomi er i højsæde. Dét er en god oplevelse.

Silkeborg - Danmarks Outdoor Hovedstad

Dette venue er placeret midt i den attraktive bydel Papirfabrikken i Silkeborg, hvor Gudenåen strømmer lige igennem. Skov, søer og å, og alle de naturlige aktivitetsmuligheder der følger med, findes helt uden sidestykke bogstavelig talt lige udenfor døren.

Se, hvad andre deler på Instagram

#radissonsilkeborg #visitsilkeborg #visitaarhusregion