©  Foto:

Philip Faber - Nu' det jul igen

Søndag 15. december 2024 kl. 15.00.

Vær med til at synge julen ind, når Phillip Faber vender tilbage til Herning i 2024 med en ny samling julesange, et nyt inspirerende foredrag og endnu mere fællessang til julekoncerten ’Nu’ det jul igen med Phillip Faber’. Gør jer klar til en helt særlig aften og 2. søndag i advent i MCH Herning Kongrescenter, når vi byder julens smukke sange og deres enestående historier indenfor sammen med en af Danmarks helt store musikalske personligheder, Phillip Faber, ved tangenterne.

Juleaftens sange

Juleaftens sange har en helt særlig plads i vores danske sangskat. De stråler mest intenst på juleaften, hvor vi tager hinanden i hænderne og danner en kreds, der forbinder os med både fortiden og fremtiden. Glæd dig til at høre Phillip Faber fortælle om nogle af de mest elskede danske julesange og deres fantastiske historier til en magisk julekoncert i Herning. Du vil få indblik i, hvordan disse skattede sange blev til, og hvorfor de stadig fylder vores hjerter med glæde.

Syng julen ind i MCH Herning Kongrescenter

Vi skal synge julen ind på denne særlige aften, hvor spontanitet, humor, fællesskab og musik står i centrum. Phillip Faber er én af Danmarks dygtige dirigenter, komponister og musikalske personligheder. Han er blevet indbegrebet af fællessang, efter at han under coronatiden var med til at samle danskerne i stuerne til fællesskab og fællessang. Og netop fællessang er helt sikkert denne søndag. Vi skal sammen synge julen ind med danske julesange, så julestemningen for alvor kan brede sig i Herning.