©  Foto:

Øster Skovgård Julehandel (Snejbjerg)

Du har nu chancen for at besøge Danmarks største Jule-gårdbutik – også om sommeren. Er du i Herning, så gå ikke glip af at besøge Øster Skovgård Julehandel i Snejbjerg (ca. 4 km. vest for Herning Centrum). Et juleparadis for hele familien inklusiv hunden.

Lagersalg

Øster Skovgård Julehandel afholder stort lagersalg med 16,- kr.´s ting og varer til -50% og som noget nyt også afdeling med 10 kr`s ting Masser af påskevarer, påskelys og -servietter og 1000vis af andre ting til jul og hele året. Ekstra stort LAGERSALG i 2024 da gårdbutikken efter 32 år lukker permanent d. 23/12-24.

Øster Skovgård Julehandel

Hos os har vi julestemning nok til hele året, også selv om kalenderen siger SOMMER. 

Vi har Danmarks største udvalg af julekugler og traditionel dansk julepynt – og så til meget lave priser. Kæmpe udvalg af danske nisser og julefigurer, så der er gode muligheder for at få en sjov og speciel souvenir med hjem for både børn og voksne.

Stearinlys er en af vore specialer, og et større udvalg af stearinlys på ét sted findes ikke. Kæmpe udvalg af traditionelle danske kalenderlys, adventslys, bloklys, dekorationslys og mange andre lys i et mekka af farver og størrelser. Vore stearinlys er 1. kvalitet dansk producerede lys og du sparer op til 80% af normal butikspris.

Øster Skovgård Julehandel, - kunder kalder os også Alt til Jul – er en hyggelig gårdbutik indrettet i de gamle staldbygninger (ca. 450m2).
Vi bor selv på stedet og har bygget vores julebutik og juletræsavl op igennem de sidste 30 år. Rundt om gården har vi juletræsplantage, hvor du er velkommen til at gå en tur og se, hvordan man arbejder med juletræerne hele sommeren, for at lave de flotteste juletræer.

I juletræsplantagen har vi vores meget populære Nissesti – en hyggelig gåtur med nissehuler og aktiviteter for hele familien. Nisserne på Nissestien er klar for besøgende fra uge 42 og frem til jul, men du, og evt. din hund, er meget velkommen til at gå på Nissestien hele året rundt. Der er bl.a. mulighed for at snakke med vores kaniner, som bor på Nissestien. Nissestien er GRATIS at benytte. Vi vil gerne at vore kunder får en god oplevelse, ved at besøge os, og venlig kundebetjening og en god atmosfære betyder meget for os.

Skulle du blive fristet af vort udvalg af juleartikler og andet godt, kan du betale med Dankort, VISAkort, Mastercard, VisaElectron, Euro, D.kr. og Mobilepay.