©  Foto:

Mick Øgendahl - Bad Boy

Fredag 25. oktober 2024 kl. 19.00. 

Han er en af Danmarks absolut morsomste komikere, og nu er han klar med sit nye onemanshow ’Bad Boy’. Det bliver en fremragende og supersjov oplevelse, når Mick Øgendahls danmarksturné gør stop i MCH Herning Kongrescenter.

For den folkekære standupper, som tidligere har underholdt hele Danmark med sine onemanshows ’Micktrix’, ’Tåfræser’, ’UNDSKYLD!’, ’Propaganda’, ’SPAS’ og ’FEST’, drager nu ud i det ganske, danske land med mere energisk underholdning.

I det nye show betragter Mick Øgendahl sig selv og den besynderlige verden omkring ham. Han tager publikum med på en rejse, hvor både de store og små spørgsmål bliver vendt. For han forbeholder sig retten til at være forvirret.

"Mit kommende show skal først og fremmest være sjovt. Det er drevet af nysgerrighed og skepsis. Et mentalt frikvarter, hvor den evige sociale kontrol må vige pladsen for den frie tanke. Noget kan nemlig godt være rigtigt, selvom det er HELT forkert", lyder det i en appetitvækker fra manden selv. J

ULEKALENDER, TEGNEFILM OG MASSER AF STANDUP

Mick Øgendahl har været en del af toppen i dansk komik i snart 30 år. Mange vil huske ham fra rollen som den dovne og fedtemadsspisende Fiffig Junior i julekalenderen ’Nissernes Ø’ (2003), ligesom store og små har moret sig over hans sjove stemmer til diverse tegne- og animationsfilm som fx ’Ice Age’- og ’Madagaskar’-filmene. Han har medvirket i spillefilm som ’Blå Mænd’ (2008) og ’Alle for én’ (2011), ’Alle for to’ (2013), ’Alle for tre’ (2017) og ’Alle for fire’ (2022), komedieserien ’Hvor fanden er Herning?’ (2009) og i talrige tv-programmer såsom ’Talegaver til børn’ (1998), ’Zulu bingo’ (2004), Zulu Awards (2007, 2009, 2011), ’Øgendahl og de store forfattere’ (2018-2019) – og meget, meget mere.

Siden barndommen på Falster, hvor han morede sig over Gøg og Gokke, Charlie Chaplin og Buster Keaton på tysk TV, har han haft lyst til at underholde. Det kommer han nu og gør i Herning.

Gør dig klar til at vælte rundt i porcelænsbutikken med Mick Øgendahl. Det bliver klumpet og uelegant – men frem for alt sjovt og frigørende.

"Jeg glæder mig til at slippe tøjlerne og bare galoppere frit. Så kan det godt være, at jeg river en bom ned eller to, men sådan må det være. Så er det jo bare op på hesten igen. Det er jo foran publikum, du lever. Man ved aldrig, hvor det ender. Men hvor er det fedt! Det er jo hele essensen af at optræde", siger standupperen.

Og så må vi håbe, han har fundet ud af, hvor Herning ligger.

Kl. 17.00: Restaurant Teater Kælderen åbner
Kl. 18.00: Baren og MCH Billetsalg åbner
Kl. 19.00: Showet starter
Kl. 19.45: Pause i 20 min.
Kl. 20.50: Showet forventes at slutte

Se caféer og restauranter i Herning