©  Foto:

Luftens Helte - Det Store Juleshow

Torsdag 12. december 2024 kl. 20.00.

Tag med på en musikalsk rejse med de største sange fra film som Frost, Løvernes Konge, Aladdin og mange flere, når Luftens Helte gæster Herning 12. december 2024 med deres store juleshow.

Det populære band Luftens Helte indtager for første gang teatersalen i MCH Herning Kongrescenter, hvor de sørger for et fabelagtigt juleshow fyldt med høj musikalitet og rørende sekvenser, der med stor sandsynlighed får frembragt både gåsehud og smil.

Showet er med siddeplads, så du kan let læne dig tilbage – eller sidde på kanten af de grønne stole i teatersalen – og lade dig opsluge af tonerne, som Luftens Helte leverer med overskud og indlevelse fra scenen.

En musikalsk oplevelse for alle tegnefilmfans

Luftens Helte består af 19 musikere, heriblandt blæsere, strygere, rytmegruppe og tre forsangere, som står klar til at vække dine minder til live i en spektakulær koncertoplevelse. Forvent en musikalsk bevægende rejse gennem mere end 80 års storslået og magisk filmmusik.

Med musik varierende fra det legende og fortællende, til det symfoniske og episke, og fra det rockede til det jazzede, spænder paletten bredt, og der er noget for alle aldersgrupper. Tag derfor fat i både familien og vennerne og lad jer blive ført gennem nogle af de absolut største tegnefilmssange 12. december 2024 i MCH Herning Kongrescenter.