©  Foto:

Hotel Pejsegården

Hop i swimmingpoolen og slap af i saunaen. Dette hotel i Brædstrup har noget af det hele. Her er udendørs legeplads til børnene og bowlingbaner og arkadespil indenfor. Med kort afstand til Den Genfundne Bro og Gudenåen er her er gode muligheder for en ferie med cykel-, kano-, fiske- eller vandreture. Hotellet har også restaurant og bistro.

Skønt hotel i Bakkelandet

Hotel Pejsegården i Brædstrup er et hyggeligt hotel, der ligger centralt placeret mellem Horsens og Silkeborg. 

På Pejsegården venter der hjemlig hygge, nærværende service og dejlige værelser, der kan imødekomme alle dine ønsker og behov som gæst.

Uanset om du er af sted på en vigtig firmatur, om du nyder et afslappende weekendophold med den du holder af eller om du er på ferie med hele familien, så kan hotellets gode værelser og lækre faciliteter danne ramme om lige den oplevelse, du drømmer om.

 

Fantastiske og finurlige faciliteter

Et ophold på Pejsegården er mere end bare overnatning. Hotellet byder nemlig på en kavalkade af indendørs faciliteter, som er en oplevelse i sig selv. Hop en tur i swimmingpoolen og kombiner med et besøg i sauna eller solarie.

Når I skal have det sjovt kan I dyste på Pejsegårdens egen bowlingbane eller et spil air hockey, billard eller pool. Og så er der desuden en stor spillehal med mere end 30 automater.

Læg dertil en roterende bar, en bistro og en panorama-restaurant.  

 

Ophold hos Pejsegården

Hotel Pejsegården har mere end 100 værelser, som alle kan benyttes som enkelt- eller dobbeltværelse. Alle værelser har eget badeværelse, opholdsmøbler, skrivebord og TV. Hotellet har egen stor parkeringsplads, hvor der naturligvis er mulighed for opladning af el-bilen.

Som gæst har du adgang til hotellets overdådige morgenmadsbuffet.

Pejsegården har flere muligheder for ophold tilpasset dig og dine behov. Her kan du både tage på weekendophold eller have base på familieferien i den smukke natur.

Pejsegården samarbejder med nogle af landets bedste golfklubber beliggende i området og tilbyder golfophold.

Du kan også lægge cykelferien hos Pejsegården. Hotellet er Bed + Bike certificeret, hvilket er din garanti for faciliteter og udstyr tilpasset cyklisters behov. Pejsegården ligger i et fantastisk cykelterræn med dyb natur og masser af bakker.

Du kan få inspiration til ophold hos Hotel Pejsegaarden på denne side. 

 

Det legendariske Pejseshow

Hotel Pejsegården er måske mest kendt for sit årlige revyshow, Pejseshowet, hvor nogle af Danmarks bedste entertainere står for underholdningen. Showet løber af stablen hver fredag og lørdag i efterårsperioden. Overvej derfor et ophold på Pejsegården til efteråret med indlagt underholdning.

 

Om Brædstrup og Bakkelandet

Brædstrup er beliggende midt mellem Horsens og Silkeborg. Byen er i en rigtig fin udvikling med overraskende gode muligheder for shopping, og et charmerende centrum med en hyggelig folkepark.

Den populære vandre- og cykelrute Naturstien Horsens-Silkeborg går gennem byen. Følger du den i få kilometer kommer du til en af landets mest populære naturattraktioner, Den Genfundne Bro. Den skønne natur i Bakkelandet egner sig glimrende til en lang række friluftsaktiviteter. Her finder du både Gudenåen, masser af søer og Danmarks højeste punkter.