©  Foto:

Dizzy Mizz Lizzy

Lørdag 16. november 2024 kl. 20.00.

Lørdag 16. november 2024 kan alle rockelskere få en unik musikalsk oplevelse i Herning, når Dizzy Mizz Lizzy indtager scenen i Jyske Bank Boxen til 30-års jubilæumskoncert. 

Dizzy Mizz Lizzys selvbetitlede debut fra 1994 runder 30 år i år – og i den forbindelse fejres det legendariske generationssoundtrack med et brag af en jubilæumskoncert til efteråret. Ikke mange danske album har haft så stor betydning og med sange som ’Waterline’, ’Love Is A Loser’s Game’, ’Barbedwires Baby’s Dream’ og ikke mindst kæmpehittet ’Silverflame’ endte albummet også med at blive den bedst sælgende rockdebut i Danmark nogensinde.

For første gang i mange år samles den stærke trio og skolekammeraterne bag Dizzy Mizz Lizzy: Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis og spiller to eksklusive jubilæumskoncerter i Danmark, en i København og en i Herning. Om koncerterne fortæller frontmanden Tim Christensen selv:

Det bliver en slags ’tak for det hele’ fra Martin, Søren og mig og et ønske om at fejre det album og de sange, som ikke længere kun tilhører os selv, men hele vores brede fanskare. Vi er dybt taknemmelige for at mærke den store kærlighed, der fortsat er til vores band og måske især til vores debutalbum, som er hele fundamentet for vores karriere, og som derfor også betyder noget ganske særligt for os, siger Tim, som samtidig glæder sig over, at rå, ren, håndspillet rock stadig kan samle mange mennesker i alle aldre.


Ikonisk rockmusik der samler generationer
Især ultrapopulære ’Silverflame’ står som det ultimative generationshit for mange, og i 1994 ramte de unge Dizzy Mizz Lizzy-drenge ikke kun et jævnaldrende publikum med deres musik. Med inspiration i samtidens store bands som Nirvana og Pearl Jam og en masse tydelige tråde tilbage til tidligere tiders toneangivende grupper som The Beatles og Led Zeppelin kunne de ældre generationer også snildt være med. Og den opskrift gælder stadig den dag i dag, hvor både unge og ældre mødes om bandets både tidlige og allernyeste musik.

Du kan således glæde dig til et nostalgisk genhør med et væld af rockhits, når Dizzy Mizz Lizzy besøger Jyske Bank Boxen lørdag 16. november.