©  Foto:

Debutantstævne

Lørdag 14. september - søndag 15. september 2024.

Er du til store muskler og veltrænede kroppe i de rette poseringer? Så er dette stedet for dig. 
MCH Herning Kongrescenter danner igen rammen for nogle af Danmarks bedste upcoming atleter inden for Bodybuilding og Fitness, når ’Det nye DBFF’ afholder Debutantstævne i Herning. 

I weekenden 14.-15. september mødes talenter og debutanter fra hele landet for første gang i snart fem år og dyster om de få pladser, der giver adgang til årets DM i Bodybuilding og Fitness. 

Som ordet antyder, handler bodybuilding om at bygge kroppen op. Og det er imponerede, hvad menneskekroppen er i stand til, når man tilsætter en god portion vilje og ihærdighed. For det kræver vedholdende arbejde at opbygge og tone muskelgrupper i dén grad, som bodybuilderne gør.

Til mesterskaberne præsenteres følgende klasser:

Lørdag:
Wellness
Bodyfitness
Men’s physique
Women’s physique
Men’s bodybuilding

Søndag:
Women’s bikini
Mens classic physique
Men’s Athletic fitness
Women’s Athletic fitness
Men’s Classic bodybuilding
Men’s Classic bodybuilding games

Udstiller-område med masser af inspiration og gode tilbud
Denne weekend med fokus på fitness byder på meget mere end optræden fra bodybuildertalenter. For alle, der træner i fitnesscenter eller er aktive inden for andre sportsgrene, byder det tilhørende udstillerområde nemlig på masser af inspiration og superkøb til den personlige træning. Her er der mulighed for at møde, tale og handle med bl.a. nogle af Danmarks største udbydere af kosttilskud, træningstøj og træningsudstyr.
 
I udstillerområdet er der rig mulighed for at se, hvad der rører sig på markedet lige nu, og gæsterne kan gøre et rigtig godt køb, for standene vil bugne med skarpe tilbud og de nyeste trends inden for produkter til den aktive livsstil.

Det er første gang i fem år, dette unikke stævne afholdes. Gå ikke glip af en inspirerende weekend i kroppens tegn.