©  Foto:

CADOVIUS (Herning City)

Multi- brand koncept som er bygget på værdierne, troværdighed, ærlighed og altid gode relationer til de handlende og besøgende.

CADOVIUS er et livsstilskoncept til mænd og kvinder, som fanger nye tendenser og forbinder dem med everyday wear og holdbare klassikere. De bestræber sig på at være et univers og en platform, hvor de giver dig muligheden for, at blive inspireret, både når du jagter nye tendenser, eller blot vil have fingrene i garderobe-klassikere. De sætter en dyd i at give dig en service af høj kvalitet, uanset om du gør dine køb online eller offline.

CADOVIUS blev stiftet i 2002 under navnet Cadovius & Co., opkaldt efter Jacob Cadovius med visionen om et multi-brand koncept, bygget på værdierne: troværdighed, ærlighed og altid gode relationer til de handlende og besøgende. Værdier som hænger ved, stadig den dag i dag.

Med tiden er der dog også sket en helt masse nye ting. De har bl.a. i 2018 re-lanceret cadoviusshop.dk - deres online platform - som et nyt led, hvor kunder og besøgende også har mulighed for, at møde dem.

De tror dermed fuldt og fast på sammenkoblingen imellem det gamle og det nye. De holder fast i ånden, som blev etableret i 2002, men har sidenhen også bygget mere på det mantra: De kan nemlig ikke lade være med at eksperimentere, at udfordre eller at udforske, og de håber, at du kan fornemme dette som gæst. Både i deres online- og offline univers.