©  Foto:

Bag tæppet - Et musicalsk talkshow

Torsdag 26. september 2024 kl. 19.30.

Få et helt særligt indblik i MCH's musicals, når vi inviterer tidligere og nuværende medvirkende ind i et spændende og underholdende talkshow med indlagte musicalsange 26. september 2024 i MCH Herning Kongrescenter. 

Siden starten i 1992 har MCH Musical været med til at fostre op imod et halvt hundrede musicalperformere, skuespillere, dramaturger, dansere og sceneteknikere, og talentudviklingen er til stadighed et omdrejningspunkt for de populære opsætninger.

Nu giver vi musicalelskere mulighed for at få et særligt indblik i egenproduktionernes spændende historie og udvikling igennem et intimt og underholdende talkshow, der byder på både anekdoter, musicalsange og spændende fortællinger fra musicalens verden. Mød etablerede musicalstjerner, der har taget turen fra amatørroller til hovedroller, og upcoming musicalperformere, der står på tærsklen til at tage den samme rejse.

Mød tidligere medvirkende

I talkshowet medvirker Jesper Lundgaard, som startede sin musicalkarriere i "Sound of Music" i 1994 og allerede 3 år efter tog springet til den professionelle scene og hovedrollen som Jean Valjean i "Les Misérables" på Aalborg Teater. En rolle han i øvrigt siden har udfyldt ved to lejligheder i MCH Herning Kongrescenter. Det hele foregår i inspirerende rammer på scenen i Teatersalen, og talkshow og tangenter styres af MCH Musicals projektleder og kapelmester, Rasmus Steenberg, der selv har været en del af produktionerne helt fra starten i 1992. 

Han får selskab af Kathrine Holmboe, som er aktuel som "Kranen" i Midt om natten i MCH Herning Kongrescenter - og Jesper Damgaard, som bl.a. har medvirket som Gaston i "Beauty and the Beast".

Det bliver rørende, interessant – og ikke mindst morsomt!