©  Foto:

AQUA

Fredag 8. november 2024 kl. 20.00.

I efteråret 2024 er det danskernes tur til at synge med på den verdensturnerende dancepop-gruppe AQUAs mange elskede hits, når de besøger Herning 8. november 2024. Lene Nystrøm, René Dif og Søren Rasted med band fyrer op under Jyske Bank Boxen og leverer en fredagsfest af en anden verden med hits som ’Barbie Girl’, ’Doctor Jones’, ’Roses Are Red’, ’My Oh My’, ’Turn Back Time’, ’Cartoon Heroes’, ’Around The World’ og ’Back To The 80’s’. 

AQUA: ”Det her kommer I aldrig til at glemme” 
AQUA bidrog til instruktøren Greta Gerwigs ekstremt populære film, idet Nicki Minaj og Ice Spice samplede et stykke af ’Barbie Girl’ i nummeret ’Barbie World’. Filmen og soundtracket har betydet, at debutalbummet ’Aquarium’ (1997) og især ’Barbie Girl’ er genopstået på hitlister verden over, ligesom efterspørgslen på bandet i det hele taget er eksploderet. Og nu glæder AQUA sig til at vende hjem og optræde for sine tusindvis af danske fans til gruppens største indendørs koncerter i Danmark nogensinde – det er da også hele 13 år siden, at bandet, der hører til landets mest succesfulde nogensinde, spillede egne headline-koncerter i Danmark.

- Vi har drømt om det her siden midt-90’erne, og vi har forberedt os lige så længe. Danmark, det her kommer I aldrig til at glemme, udtaler AQUA således.
Den absolutte verdenselite

AQUA, der under navnet Joyspeed blev dannet i 1995, har siden gendannelsen i 2016 turneret verden rundt med bandets otte personer store liveband. Hvor mange andre 1990’er-navne optræder playback, har AQUA således taget gruppens kæmpe hits til nye højder og blot gjort dem endnu større og endnu mere levende.
Der findes ikke mange danske bands, der som AQUA bringer minderne frem fra de sene 1990’ere. Og med 38 millioner solgte albums, syv millioner singler, mere end 20 millioner månedlige lyttere på Spotify alene og ikke mindst ’Barbie Girl’-videoen, der i skrivende stund har mere end 1.3 milliarder visninger på YouTube, hører bandet til i den absolutte verdenselite.

Du kan glæde dig til en farverig fest af rang, når AQUA indtager scenen i Jyske Bank Boxen fredag 8. november 2024.