©  Foto:

Absolute Bass Vol. 4

Lørdag 9. november 2024 kl. 21.00.

Tag til efterårets fest 'Absolute Bass Vol. 4' lørdag 9. november 2024 i MCH Herning Kongrescenter, hvor du kan glæde dig til at opleve den tyske, storhittende DJ SASH!, svenske Basshunter, som har en milliard views på YouTube, og pop/dance/techno-bandet Barcode Brothers, der har haft stor succes både i Danmark og udlandet.

Du og dine venner kan se frem til en festlig aften, som byder på sublime genhør med musik krydret med masser af bas, nemlig techno fra 90’erne og 00’erne. Her står DJ SASH!, Basshunter og pop/dance/techno-bandet Barcode Brothers nemlig klar ved pulten til at sende masser af medrivende techno-trance og eurodance ud i salen.

Gå ikke glip af efterårets dansefest og en nostalgisk aften krydret med elektroniske toner og tung bas.

To gange Absolute Bass kan opleves i 2024

Det populære Absolute Bass-koncept, som debuterede i MCH Herning Kongrescenter i 2021, vender stærkt tilbage i 2024 hele to gange.
Udover efterårets dansekoncert 'Absolute Bass Vol. 4' byder foråret på 'Absolute Bass Vol. 3', hvor du kan se frem til at opleve ItaloBrothers, Faustix og DJ Aligator bag pulten lørdag 2. marts 2024.

Vil du være VIP gæst?

Det er muligt at købe adgang til et særskilt loungeområde inde i Koncertsalen med ad libitum-drikkevarer, snacks og natmad sidst på aftenen. Der serveres fadøl, husets vin, sodavand og udvalgte drinks hele aftenen i loungeområdet fra en time før koncertstart til slut. Det er muligt at medbringe én drikkevare ad gangen ud fra området.
Billetten kan tilkøbes, når du køber billet til koncerten.

OBS: Billetten til VIP-lounge gælder ikke til koncerten. Koncertbilletten skal købes separat.