Udbud af tekstforfatteropgave

Foto: Nicolas Jægergaard

UDLØBET
VisitHerning søger samarbejdspartner(e) til tekstforfatning af brandmagasin 2024.

Brandmagasin for Destinationsselskabet VisitHerning. 

Opgaven:

Brandmagasinet fortæller gennem en række interviews og artikler historien om hvem vi er og hvordan vi arbejder, udvikler og oplever. Og magasinet inviterer gæsten til at blive en del af vores destination for et øjeblik og opleve nogle af vores særlige steder, møde os og opleve kunst, kultur og natur.

Magasinet forventes at blive 50-56 sider, hvoraf 30 sider udgør artikler (se ’link’ for artikel forslag). Det er en fordel at have et lokalt kendskab til destinationen og et stærkt netværk. VisitHerning står til rådighed for kontaktoplysninger til lokale aktører, der kan være relevant for artiklerne.

Ofte er destinationens gæster her, fordi de skal arbejde, til koncerter, til messer eller fordi de måske ønsker noget aktivt i naturen, enten kunst, sport eller oplevelser. Der er ingen tvivl om at magasinet især skal henvende sig til event- og erhvervsgæster. Det er derfor ikke at magasin, der skal forsøge at tiltrække gæster, men et magasin der vækker følelser og tanker hos læseren. En sammenfletning af minder, humor, nysgerrighed og overraskelse. Det skal omfavne historier, man måske ikke lige havde regnet med, var en del af destinationen. Målet er at fange gæsten/læseren, når de sidder i lufthavnen, på hotelværelset eller et andet sted på destination. Her er der tid og plads til fordybelse.  

Har I lyst til at give et bud på opgaven, så gøres det på følgende måde:

Tidsramme:

  • Der er deadline for fremsendelse af tilbud fredag d. 1. september 2023 kl. 12.00 til sn@visitherning.com. Alle spørgsmål til udbuddet kan stilles til Projektchef Stine Nybo eller kommunikationsmedarbejder Maria Funk på 96272222
  • Alle tilbudsgivere får svar senest mandag d. 8. september 2023
  • Tekster leveres løbende, så de kan videresendes til oversættelse. Deldeadlines aftales.
  • Al tekst skal være leveret d. 10. november 2023

Samarbejde:

VisitHerning samarbejder med tekstforfatter om udvælgelse af artikler og indsamling af information. VisitHerning står for den overordnede projektledelse af udgivelsen, men ønsker tilbud på tekstforfatning. Vi forventer, at der sker tekstforfatning og oversættelser i uge 38 – 45 2023. I denne periode gennemføres 2 korrekturgange.

Se tidligere brandmagasin her: https://www.visitherning.dk/herning/diverse/turistmagasin