Udbud af konsulentopgave

Udbud af konsulentopgave

Foto: VisitHerning

UDLØBET
VisitHerning ønsker at udbyde opgaven med at facilitere dels et internt ledelsesforløb og dels et internt forløb for ledelse og medarbejdere.

Facilitering af internt workshop-forløb og konstruktion af kernefortælling

På baggrund af de to forløb skal der konstrueres en kernefortælling med udgangspunkt i det fælles løfte:

We have been expecting you

Opgaven er fase 1 i en aktivitet under projektet ”Konsolidering og mobilisering af en ny midtjysk destination”. Fase 2 og 3 udbydes forventeligt til efteråret 2020. 

Opgaverne i fase 1 består af følgende:

  • Program for og afholdelse af internt workshopforløb for VisitHerning
  • Udarbejdelse af kernefortælling samt why, how, what på baggrund af samtaler og intern workshop.
  • Klargøring af Kernefortælling samt why, how, what til udbudsmaterialet.
  • Udarbejdelse af endelig forslag til proces - fase 1-3.
  • Løbende møder med VisitHerning

Opgaven løber fra 1/3 2020 til 15/8 2020.

Fase 2 og 3 udbydes senere og rummer forventeligt interview med kerneaktører på destinationen for at konsolidere kernefortællingen og løftet. Dernæst skal der i fase 3 gennemføres et workshopforløb for eksterne turismeaktører, som tilrettes pba. anbefalinger/handlingsplan udarbejdet i fase 2.

Der er deadline for indsendelse af tilbud 15/2 2020 til Stine Nybo på sn@visitherning.com. Spørgsmål til opgaven besvares også af Stine på mail eller tlf. 96272221 // 26234856.

 

Dette udbud er en del af projektet ”Konsolidering og mobilisering af en ny midtjysk destination”, som er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, Herning Kommune samt Ikast-Brande Kommune.

VisitHerning Logo

Foto:VisitHerning

Lidt om VisitHerning

VisitHerning er turistforening for området, der dækker Herning og Ikast-Brande kommuner. Her kan du finde aktiviteter og gode oplevelser, som passer lige til dig, når du besøger byer som f. eks. Herning, Kibæk, Vildbjerg, Aulum, Ikast, Brande og Nr. Snede. Byerne bindes sammen af naturskønne landskaber, som indbyder til fordybelse eller aktivitet.

Vi byder på lidt af hvert for alle. Som gæst kan du f.eks. besøge Herning for at deltage på en faglig messe, en stor sportsbegivenhed eller et brag af en koncert. Du kan også kaste dig over perlerækken af aktiviteter og events, som tilbydes i hele destinationen.

Eller du kan tage på opdagelse i den storslåede natur med et væld af vandrestier og cykelruter - et eksempel kan være Hærvejen omkring Nr. Snede – eller kaste snøren ud i et af de eftertragtede åløb.

Du kan også vælge en kunst- og kulturoplevelse ud over det sædvanlige på et af områdets museer eller kunstparker i det offentlige rum. Og hvorfor ikke forkæle dig selv med en shoppetur, god mad på en af områdets caféer eller restauranter samt en overnatning, som passer til dit behov.

I hele VisitHerning-destinationen er vi velforberedte og står klar til at tage imod vores gæster. Vi går forrest i bestræbelserne på at give dig unikke oplevelser, som bider sig fast i krop og sjæl. Her skaber vi oplevelser for mennesker, som man kan være sammen om.

Læs mere om VisitHerning og vores strategi.