Gå til indhold
udbud af opgave

Hvem er vi?

Foto: Visitherning

VisitHerning er byens turistbureau
Turistbureauet består af en butik, hvor gæster og borgere kan komme ind i åbningstiden og hente brochurer samt få svar på hvilke attraktioner, aktiviteter, restauranter, overnatningsmuligheder m.m. der er i området.

Central placering
VisitHerning er placeret i Mediehuset på Østergade 21 i Herning, hvor gågaden starter.

Hjemmeside
På vores hjemmeside kan du finde informationer om alle de spændende aktiviteter og attraktioner vi har i området. Book overnatning online og læs om alle de gode restauranter i byerne.
visitherning.dk
visitherning.com

Facebook
"Synes godt om" VisitHerning´s facebookside VisitHerning, og følg med i alle de store events og koncerter der kommer til Herning. Deltag i vores mange konkurrencer og vind oplevelser til Herning. Tidligere har vi udloddet billetter til Walking with Dinosaurs, L.O.C., Oktoberfesten, revy på Østergaards Hotel i Herning.

Instagram
Følg VisitHerning på det sociale medie Instagram, hvor vi løbende uploader flotte billeder fra Herning. Har du downloadet app'en instagram til din mobil, skal du blot søge efter visitherning, som er vores instagramnavn og trykke "følg". Hvis du selv tager flotte billeder fra Herning og omegn, kan du tagge dem med #visitherning, så bliver de vist sammen med vores billeder, når folk søger på #visitherning.
www.instagram.com/visit_herning

VH Turistbureauet

Foto:Jannie Nyegaard

App
Ha´altid informationerne lige ved hånden, download vores app VisitHerning med din smartphone.

Touchskærm
For at gæster kan servicere sig selv døgnet rundt i Herning, er der opsat touchskærme i byen på udvalgte steder. Byens gæster kan nu selv finde den information de har brug for på deres vej rundt i Herning. På touch-skærmene finder du information om restauranter, overnatning, attraktioner, aktiviteter, events m.m.

VisitHerning har opstillet touch-skærme følgende steder:
- Hotel Eyde
- Hotel DGI Huset Herning
- VisitHerning
- MCH Herning Kongrescenter
- Hotel Corona
- Scandic Regina
- Østergaards Hotel
- HEART - Herning Museum of Contemporary Art
- Danhostel
- Hotel Herning
- MCH Messecenter Herning (2 skærme)
- Vildbjerg Sports- & Kulturcenter
- Sinatur Hotel Skarrildhus

Medlem af VisitHerning
Bliv medlem af VisitHerning og få din virksomhed med på hjemmeside, app og touchskærme. Vi har ca. 15.000-25.000 besøgende på hjemmesiden om måneden. For medlemskab kontakt VisitHerning på +45 9627 2222.

Som medlem af VisitHerning får du bl.a. en visning på hjemmesiderne visitherning.dk/uk, visning på app'en VisitHerning på dk/uk, lov til at stille din brochure i vores butik, nyhedsbrev kun til medlemmer med info, tips og tricks m.m.

Så hvis du har en restaurant, café, galleri, museum, B&B eller andet, så kontakt os og få mere info om et medlemskab af VisitHerning. 
Læs mere om medlemskab af VisitHerning.

Bookingafdeling
Vores bookingafdeling har det fulde overblik over overnatningskapaciteten i byen. Hvis du har brug for hjælp med at finde overnatning i Herning sidder de klar til at hjælpe dig på tlf.: 9627 2235

Udlejning af Bed & Breakfast
Hvis du gerne vil leje et værelse ud til Bed & Breakfast er det bookingafdelingen du skal tage fat i. De lejer værelser ud for ca. 40 Bed & Breakfast steder i Herning og omegn. Bed & Breakfast stederne bruges ofte ved de større messer og fagudstillinger, der tiltrækker mange mennesker fra hele Danmark. I andre perioder kan man være heldig at få en langtidsudlejning, hvor folk der arbejder i området men har langt hjem, har brug for et sted at sove.

Regler og vilkår
Læs om VisitHernings regler og vilkår i vores disclaimer. Vi arbejder hårdt på, at informationen på vores hjemmeside er opdateret og så indholdsmæssigt korrekt som muligt, men vi giver ingen garanti for at al information er rigtig og opdateret, og vi står ikke til ansvar for fejl og udeladelser. Opdager du en fejl, så giv os endelig besked. 

Share your wonders: