VisitHerning turistbureauet

Hvem er vi?

Foto: Jannie Nyegaard

VisitHerning er byens turistbureau
Turistbureauet består af en butik, hvor gæster og borgere kan komme ind i åbningstiden og hente brochurer samt få svar på hvilke attraktioner, aktiviteter, restauranter, overnatningsmuligheder m.m. der er i området.

Central placering
VisitHerning er placeret i Mediehuset på Østergade 21 i Herning, hvor gågaden starter.

Hjemmeside
På vores hjemmeside kan du finde informationer om alle de spændende aktiviteter og attraktioner vi har i området. Book overnatning online og læs om alle de gode restauranter i byerne.
visitherning.dk
visitherning.com

Facebook
"Synes godt om" VisitHerning´s facebookside VisitHerning, og følg med i alle de store events og koncerter der kommer til Herning. 

Instagram
Vores instagram indeholder billeder og info om kunst i vores destination. Vi kalder det Kunstlandet. 
www.instagram.com/visit_herning

App - VisitHerning Explore
Har du en time eller to? Download oplevelsesappen VisitHerning Explore – så er du klar til at udforske det område du er landet i. Appen guider dig til natur-,  historie- og kunstoplevelser og gode tilbud tæt på dig, når du er på besøg i Herning og Ikast-Brande.
Læs mere om appen

Brandmagasin
Læs brandmagasinet fra Herning og Ikast-Brande. Find inspiration og læs de spændende artikler før dit næste besøg.
Læs brandmagasin

Medlem af VisitHerning
Bliv medlem af VisitHerning og få din virksomhed med på hjemmesiden. Vi har ca. 15.000-25.000 besøgende på hjemmesiden om måneden. For medlemskab kontakt VisitHerning på +45 96 27 22 22.

Som medlem af VisitHerning får du bl.a. en visning på hjemmesiderne visitherning.dk/uk, lov til at stille din brochure i vores butik, nyhedsbrev kun til medlemmer med info, tips og tricks m.m.

Så hvis du har en restaurant, café, galleri, museum, B&B eller andet, så kontakt os og få mere info om et medlemskab af VisitHerning. 
Læs mere om medlemskab

Bookingafdeling
Vores bookingafdeling har det fulde overblik over overnatningskapaciteten i byen. Hvis du har brug for hjælp med at finde overnatning i Herning sidder de klar til at hjælpe dig på tlf.: 96 27 22 27

Udlejning af Bed & Breakfast
Hvis du gerne vil leje et værelse ud til Bed & Breakfast er det bookingafdelingen du skal tage fat i. De lejer værelser ud for ca. 20 Bed & Breakfast steder i Herning og Ikast-Brande. Bed & Breakfast stederne bruges ofte ved de større messer og fagudstillinger, der tiltrækker mange mennesker fra hele Danmark. I andre perioder kan man være heldig at få en langtidsudlejning, hvor folk der arbejder i området men har langt hjem, har brug for et sted at sove.

Regler og vilkår
Læs om VisitHernings regler og vilkår i vores disclaimer. Vi arbejder hårdt på, at informationen på vores hjemmeside er opdateret og så indholdsmæssigt korrekt som muligt, men vi giver ingen garanti for at al information er rigtig og opdateret, og vi står ikke til ansvar for fejl og udeladelser. Opdager du en fejl, så giv os endelig besked.