©  Foto:

KAUFMANN (herningCentret)

KAUFMANN er en dansk herretøjskæde med stolte familietraditioner, hvor du kan købe lækkert herretøj i god kvalitet - og vores gode service tager afsæt i vores mange års erfaring med klassisk og moderigtig herreekvipering.

Hos KAUFMANN i herningCentret kan du købe moderne såvel som klassisk herretøj. Her vil personalet gøre alt for, at du i en uformel og afslappet atmosfære kan finde præcis det tøj, som passer til dig og din stil.

Vi udvælger nøje vores sortiment af tøj, sko og tilbehør fra de kendte og populære mærker fra hele verden, så du i butikken finder en håndplukket samling af det allerbedste fra de allerstørste, som på stilfuld vis skaber tøjkollektioner til mænd i alle aldre.

Hos KAUFMANN finder du bl.a. mærker som Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Tiger of Sweden, Parajumpers, EA7, Eton, Sand, Eterna, Replay, NN07, Signal og Polo Ralph Lauren.

Du finder os i herningCentret tæt på indgang F på det første ’gadehjørne’, du kommer til inde i centret. De 1250 gratis parkeringspladser ved herningcentret gør det nemt og bekvemt at shoppe i Kaufmann.

Vi glæder os til at tage imod dig i butikken og på www.kaufmann.dk