Formland

Udbud - Abonnement

Foto: VisitHerning

UDLØBET
VisitHerning udbyder følgende opgave.

Som led i realiseringen af projekt ”GENSTART” gennemføres indsatsen ”Fremtidens kombinerede fysiske og digitale mødeformater”.

Det er formålet med indsatsen af imødekomme efterspørgslen på nye mødeformater for business to business, så den midtjyske position indenfor erhverv- og eventturisme fastholdes gennem den nuværende krise og i de kommende år. Et generelt øget fokus på bæredygtighed, også når vi skal mødes, er til vores fordel lige nu, hvor vi alligevel skal gentænke vores produkter. Ved at arbejde med nye mødeformater, kan vi desuden udvikle en mere international profil for vores business events.

Det er aftalt, at MCH Messecenter Herning samarbejder med VisitHerning omkring analyse og kvalificering af fremtidens kombinerede fysiske og digitale mødeformater. MCH er venue for afholdelse af de fleste B2B events i destinationen. 

Lidt om MCH

MCH er et af Skandinaviens største og mest fleksible oplevelsescentre og mønstrer en million besøgende om året.

Koncernen tæller MCH Messecenter Herning, MCH Herning Kongrescenter, MCH Arena og Jyske Bank Boxen. Tilsammen giver det perfekte rammer, hvad enten det drejer sig om et møde for 15 personer, en kongres med 2.000 deltagere, en fodboldkamp med 11.000 på lægterne eller en messe med 50.000 gæster.

MCH er indbegrebet af oplevelser. Fra Skandinaviens største messer og kongresser til rock, teater, musicals og store sportsbegivenheder. Med 356 arrangementer om året (2019) er MCH én af de førende aktører inden for oplevelser. Med professionelle og servicemindede medarbejdere, topmoderne faciliteter og en fælles mission om at skabe unikke oplevelser, hvor mennesker mødes.

Udbud - Abonnement

VisitHerning og MCH ønsker at modtage bud på en opgave som omfatter abonnementsløsning i forbindelse med projektet ”Den Digitale Messe”. Udbyttet skal være en samlet analyse og strategi for en abonnementsløsning. Herunder om der er fordele og ulemper samt hvilke faldgruber der måtte være. Det overordnede mål er således at sikre en grundig gennemgang af business case og afklare hvordan en potentiel implementering vil kunne se ud. Analysen skal desuden klarlægge hvor omfattende en proces, der kan forventes.  

Betingelser

Analysen skal tage afsæt i det eksisterende materiale på ”Den Digitale Messe”. Den skitserede løsning skal være langtidsholdbar og skal også fokusere på behov for det rette setup organisatorisk samt mindset.  

Yderligere information kan rekvireres ved henvendelse til kontaktpersonen, der er nævnt under punktet ”deadline”.

Deadline

Tilbud sendes senest d. 25/11-2021 til René Bang Christensen på rbc@mch.dk og cc til sn@visitherning.com. Eventuelle spørgsmål besvares af René Bang Christensen.

Dette udbud er, som nævnt, en del af projektet ”GENSTART – bæredygtig genstart af DK’s destination for møder mellem mennesker”, som er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, Herning Kommune samt Ikast-Brande Kommune.