Vil du trække en eksisterende event til Herning?

Uanset om du gerne vil trække en eksisterende event, et stort sportsmesterskab eller en konference til Herning, støtter vi op om din ide og hjælper dig.

VisitHerning hjælper gerne virksomheder, foreninger og uddannelsesinstitutioner med at tiltrække nationale og internationale møder til Herning. Vi har mange års erfaring med håndtering af små og store møder, messer og mesterskaber og vi rådgiver og hjælper dig gerne i såvel bud- som planlægningsproces. Ligesom vi kan sætte dig i forbindelse med relevante samarbejdspartnere, der kunne have interesse i at bidrage til processen.

Vores omfattende viden om Herning og omegn sikrer dig de bedst mulige betingelser for valg af det rigtige mødested, forplejning, osv. Altid med fokus på Return On Investment – at du og dine gæster får mest muligt udbytte af mødet.

VisitHerning hjælper med:

  • Rådgivning indenfor valg af mødefaciliteter, finansiering og støttemuligheder, budgivning, samarbejdspartnere mm.
  • Samarbejde med partnere, herunder kontakt til offentlige myndigheder, overblik over og kontakt til byens virksomheder og serviceindustri mm.
  • Overnatning i byen. VisitHerning kan hjælpe med at håndtere booking af overnatning for dine deltagere.
  • Kommunikation ift. dit arrangement. Vi hjælper både med pressemeddelelse og markedsføring i Midtjylland samt rådgivning i den øvrige markedsføring. Derudover kan du få adgang til turistinformationsmateriale og billedmateriale, som du kan bruge i budmateriale, præsentationer mm.

Del denne side