Business destination Herning

Når vi rejser for forretning, ønsker vi at opleve det sted, vi besøger. Virksomheder der får gæster ønsker at vise deres del af verden frem og byer der får gæster ønsker at optimere den potentielle forretning, der er ved turistbesøg.

Det internationale marked for business events er stort mange facetteret. Større (universitets) byer er ofte attraktive for internationale videns-konferencer, mindre byer med smuk natur er attraktive mødesteder for mindre møder og messecentre opstår i tæt relation til de erhvervsmæssige styrkepositioner som forhandles og udstilles på messerne.

Herning tilhører den sidstnævnte type af forretningsdestinationer. Derudover er mange af de større danske produktionsvirksomheder placeret i nærheden af Herning og derfor tiltrækker de årligt mange internationale og nationale gæster til deres virksomheder.

Igennem de sidste 10 år har Herning arbejdet med at tiltrække stadigt større events bl.a. ved byggeri af Jyske Bank Boxen. Mange af de deltagere er forretningsgæster – officials, udøvere, journalister m.fl.

Derved tiltrækker Herning flere forskellige typer af forretningsgæster, har varierende grad af kontakt til disse og de har meget varierende årsager for deres besøg. Flere af dem overnatter i Herning og besøger virksomheder i andre kommuner og andre igen overnatter i tilstødende kommuner for at deltage i fx et mesterskab afholdt i Herning. 

Del denne side

Vil du høre mere?

Kontakt projektchef Stine Nybo på telefon +45 96 27 22 21 eller e-mail sn@visitherning.com.