VM i Kvindehåndbold 2023

Foto: MCH

30. november - 17. december 2023.

Jyske Bank Boxen danner rammen om kvindernes VM i 2023. De danske håndbolddamer skal spille alle deres kampe i Jyske Bank Boxen, når VM i Kvindehåndbold løber af stablen i Danmark, Norge og Sverige i 2023.

Herning og Jyske Bank Boxen bliver atter værter for en stor håndboldfest i Danmark. Jyske Bank Boxen har allerede nu dannet rammerne for et hav af danske landskampe, og den flotte arena var senest i VM-sammenhæng hjemmebane for herrelandsholdet i 2019, mens også kvindelandsholdet havde hjemmebane i Jyske Bank Boxen ved VM i 2015.

Nu er Herning igen klar til at byde kvindelandsholdet og andre nationer velkommen til VM-kampe i byen, hvor der bliver rig mulighed for at støtte Håndbolddamerne ved en eller flere kampe i det midtjyske. Her spilles nemlig både indledende kampe, kampe fra mellemrunden, kvartfinaler, semifinaler og finale – og Jyske Bank Boxen kommer til at lægge gulv til samtlige danske kampe ved mesterskabet. Den konstatering skaber begejstring i Herning:

- Vi er enormt glade for at skulle være værter for VM i kvindehåndbold i 2023, og Jyske Bank Boxen er en fantastisk hjemmebane for Danmark og for det danske landshold. Jeg er utroligt stolt over, at det endnu engang er lykkedes at trække et VM til Herning Kommune. Vi har fortsat et stort fokus på at tiltrække store events til Herning til glæde og gavn for vores by, vores erhvervsliv og vores borgere, siger borgmester Dorte West.

Hos Dansk Håndbold Forbund ser man også frem til igen at have Herning som samarbejdspartner ved et mesterskab:

- Herning Kommune og MCH Messecenter Herning har gang på gang været en fantastisk samarbejdspartner for os i Dansk Håndbold Forbund, når vi sammen har arrangeret slutrunder. Vi har med både kvindelandsholdet og herrelandsholdet holdt store håndboldfester i Herning – og nu glæder vi os til igen at kunne byde en masse danske fans velkommen til spændende landskampe ved en VM-slutrunde, siger Henrik M. Jacobsen, der er direktør i Dansk Håndbold Forbund.

Læs mere om VM på www.aimtoexcite.com

 

Praktisk information

Herunder kan du hente en oversigt med praktisk information om transport, fanzone, billetkontrol, mad og drikke, tidsplan etc. i Jyske Bank Boxen

Flere oplevelser

Vores område er fyldt med skønne oplevelser for hele familien. Tag i Jyllands Park Zoo med de mindste og kom tæt på dyrene. Få en oplevelse ud over det sædvanlige i Locked - Escape Rooms i Herning sammen med dine teenagere eller nyd en shoppetur i Herning med efterfølgende frokost på en af byens mange caféer.