EM Damehåndbold 2020

EM i Kvindehåndbold 2020

Foto: EHF

Fredag den 4. december 2020 går det løs i Jyske Bank Boxen igen, når Danmark spiller åbningskamp i forbindelse med EM i Kvindehåndbold.

Værtskabet er delt mellem Danmark og Norge. Begge lande får glæde af to grupper i indledende runde og én mellemrunde, mens kampene i finale-weekenden spilles i Oslo. Se program.

Jyske Bank Boxen bliver vært for Danmarks indledende gruppe og for mellemrunden med de bedste hold fra de to danske grupper. Det er endnu ikke besluttet i hvilken by, den anden indledende gruppe i Danmark skal spilles.

Som en kuriosum er Herning og Jyske Bank Boxen i øvrigt den første by og arena i verden, der har lagt gulv til alle de fire store håndbold mesterskaber, såvel EM som VM for både mænd og kvinder. EM i december 2020 vil således markere 10 års jubilæet for den første store slutrunde i Jyske Bank Boxen.

En stor fest

I Herning ser man frem til endnu en gang at være værter for Danmark ved et stort internationalt håndboldmesterskab, hvilket man senest var ved VM i Herrehåndbold i januar 2019, hvor det danske landshold vandt en overbevisende guldmedalje.

Læs mere om EM på Women2020ehf-euro.com

- Vi er stolte over, at DHF igen har valgt Herning som værtsby til en stor international slutrunde. Det bliver femte gang på 10 år, at Jyske Bank Boxen er hjemmebane for et dansk håndboldlandshold, og det er altid en fornøjelse at se det engagement som hele DHF, og ikke mindst spillerne, lægger for dagen. Vi ser frem til at huse en stor fest for mennesker fra hele landet i december 2020, siger borgmester i Herning Kommune, Lars Krarup.

Program og historie

Se hvornår de danske håndboldkvinder skal i kamp i programmet. Læs også om de mange mesterskaber der har været afholdt i Herning gennem årene. 

Program til EM i Kvindehåndbold 2020

Her på siden oprettes programmet når vi nærmer os eventen.

Håndboldslutrunder i Herning

Gennem årene har der været afholdt mange håndboldslutrunder i Herning.

Velkommen til Herning

Vi glæder os til, at tage imod alle de glade håndboldfans der i december vil strømme til Herning. 

Jyske Bank Boxen

Jyske Bank Boxen er Danmarks hjemmebane til EM i Kvindehåndbold 2020. Multiarenaen er indrettet med en lang række service- og VIP-faciliteter, som gør den i stand til at huse nationale og internationale oplevelser med fokus på sport, koncerter, shows og anden underholdning.

Shuttle

Kom nemt frem og tilbage fra Jyske Bank Boxen og Herning midtby med både shuttlebusser, bybus linje 6 og tog fra MCH Messecenter Hernings station.

Overnatning

Book hotel, B&B eller feriehus og overnat i Herning, når de danske håndboldkvinder skal kæmpe om at vinde EM i Kvindehåndbold 2020. Byens overnatningssteder glæder sig til at byde jer velkommen.

Restauranter

Op til kampene kan du tage et smut forbi midtbyen og spise en lækker frokost eller middag på én af byens mange spændende restauranter. Det er en god idé at booke bord.

Yutaka

Yutaka er et japansk inspireret fusions køkken. Her er du sikret en madoplevelse, som du ikke finder noget andet sted i landet. Yutaka er placeret i h...

Ristorante Ravello

Ejerne af Ristorante Ravello er det dansk/italienske par Salvatore og Kirsten De Gregorio. Salvatore er oprindeligt fra den lille by Sorrento i nærhed...

Brdr. Price Herning

Brdr. Price Herning er en videreførelse af Price-brødrenes gastronomiske familiefortælling, der bygger på værdier om hjemlighed, kvalitet og mad lavet...

Bryggeriet Herning

Hos Bryggeriet Herning er det i sagens natur hjemmebrygget og frisktappet øl, der er i fokus, men vi kan byde vores gæster på meget mere end godt øl.

Se alt