VisitHerning
EM Damehåndbold 2020

EM i Kvindehåndbold 2020

Efter flere dages intense forhandlinger og møder er det nu officielt, at Danmark skal afholde EM i Kvindehåndbold fra 3. - 20. december 2020. 

Værtskabet skulle være delt mellem Danmark og Norge, men pga. helbredssituationen i Norge har de valgt at trække sig fra værtskabet. I stedet spilles hele slutrunden i Danmark med Herning og Kolding som værtsbyer.

Se program.

Jyske Bank Boxen bliver vært for de to grupper A og B, gruppe et i mellemrunden og derudover som noget nyt, nu også finaleweekenden. Semifinalerne spilles 18. december og bronzekampen og finalen spilles 20. december 2020. 

Gruppe C og D spiller i Kolding. 

Som en kuriosum er Herning og Jyske Bank Boxen i øvrigt den første by og arena i verden, der har lagt gulv til alle de fire store håndbold mesterskaber, såvel EM som VM for både mænd og kvinder. EM i december 2020 vil således markere 10 års jubilæet for den første store slutrunde i Jyske Bank Boxen.

En stor fest

I Herning ser man frem til endnu en gang at være værter for Danmark ved et stort internationalt håndboldmesterskab, hvilket man senest var ved VM i Herrehåndbold i januar 2019, hvor det danske landshold vandt en overbevisende guldmedalje.

Læs mere om EM på Women2020ehf-euro.com

”Vi byder altid gerne gæster velkommen her i Herning Kommune, så vi er glade for, at finaleweekenden nu rykker til Boxen. Vi ser frem til at være værter for endnu et internationalt håndboldmesterskab, og vi sætter pris på Dansk Håndbold Forbunds store engagement for at få enderne til at mødes. Jeg er meget tilfreds med, at det kan lykkes at afholde EM i denne mærkelige tid. Jyske Bank Boxen er en fantastisk hjemmebane for det danske landshold, om end det i år bliver en noget anderledes oplevelse.” siger borgmester i Herning Kommune, Lars Krarup.

VM Damehåndbold 2015

Program og historie

Se hvornår de danske håndboldkvinder skal i kamp i programmet. Læs også om de mange mesterskaber der har været afholdt i Herning gennem årene. 

Oplev også

Restauranter og caféer
Restauranter og caféer
Attraktioner
Attraktioner