VM i Herrehåndbold


JYSKE BANK BOXEN ER IGEN VALGT SOM VÆRTSBY

Jyske Bank Boxen danner igen rammen, når Herning er valgt som værtsby for verdensmesterskabet i herrehåndbold 2019.

Verdensmesterskabet arrangeres i Danmark og Tyskland i et godt samarbejde mellem de to nationers håndboldforbund og Sport Event Denmark. De to nationer lægger derfor begge gulv til VM-kampene. Herning og København byder velkommen i Danmark, mens kampene i Tyskland spilles i Berlin, München, Köln og Hamborg.

Jyske Bank Boxen danner ramme om nogle af kampene, og den afsluttende finaleweekend, hvor der spilles om placeringerne mellem verdens otte bedste nationer. Det vækker naturligvis glæde her i MCH:

- Vi har været Danmarks hjemmebane til tre slutrunder, og vi glæder os over, at DHF igen viser os den tillid. Vi elsker håndbold og mesterskaber og vil gøre os umage for at skabe de bedste rammer i samarbejde med DHF. Vi glæder os over, at de danske fans igen kan opleve Danmarks håndboldherrer i Jyske Bank Boxen, og til at byde både nationer og publikum velkommen, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S.

Når VM fløjtes officielt i gang til januar 2019 afvikles det under det nye spillesystem med mellemrunde i stedet for knockout-fase med 1/8- og 1/4–finaler.
Baggrunden for det nye spillesystem og yderligere information kan læses her (engelsk).

Præcise spilledatoer og endeligt program (tider) for alle kampe/runder i Jyske Bank Boxen ventes først at være tilgængelig i løbet af efteråret/vinteren.
Finalekampen spilles i Jyske Bank Boxen søndag den 27. januar 2019.

TID
Torsdag 10. januar 2019 -
Søndag 27. januar 2019

BEMÆRK! 
Præcise spilledatoer og endeligt program (tider) for alle kampe/runder i Jyske Bank Boxen ventes først at være tilgængelig i løbet af efteråret/vinteren

STED
Jyske Bank Boxen
Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning

Åbningstider / Tidspunkter

10/01/2019 - 27/01/2019 Mandag - Søndag

Del denne side

Opdateret af:

VisitHerning mail@visitherning.com
 

Kontakt

Adresse

Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning

Fakta

  • Type

    • Sport

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 8.952469656847
Latitude : 56.116760985042