Lystfiskeri

Området i og omkring Herning Kommune indbyder til fantastiske naturoplevelser. For lystfiskere og fritidsfiskere venter unikke muligheder for at prøve kræfter med fiskeri langs Skjern Å, Karup Å eller Storå.      

Book en lokal guide med passion for området og oplev hvad den enestående natur har at byde på set gennem lokale øjne. Eller find inspiration til at planlægge en fisketur på egen hånd.    

Skjern Å

Området omkring Skjern Å byder på unikke naturoplevelser og indbyder til spændende aktiviteter. For lystfiskere er der enestående muligheder for at fange den berømte ”Skjern Å-laks”.

Karup Å

Tag ud i det fri og nyd den skønne natur langs Karup Å. Karup Å er Danmarks 6. største å og betragtes i dag som en frugtbar å, som mest af alt er kendt for sine store havørreder.

Blog Riverfisher

Riverfisher er en blog for og af lystfiskere i Midtjylland, primært med interesse i Skjern Å, Karup Å og Storåen. Få tips fra lokalområdet samt få indsigt i de skønne naturoplevelser omkring åerne, set gennem lokale passionede lystfiskerøjne.   

På fisketur efter Skjern Å laksen

Kom med på fisketur efter den unikke Skjern Å laks

Book en fantastisk fisketur med introduktion i flue- eller spinne fiskeri og kasteteknikker, før du kommer ud og fiske i Skjern Å.

Fisketegn og regler

På siden her kan du finde information om fisketegn og regler. Læs desuden mere omkring mindstemål og fredningstider. 

Bæredygtigt fiskeri

Lystfiskeri skal være bæredygtigt, for at vi kan bevare en god balance mellem udnyttelse og beskyttelse, og sikre sunde fiskebestande af laks og havørred på sigt. Du kan her læse mere om bæredygtighed, fiskeregler og vandløbsforbedringer.


Naturlejrpladser ved Herning

Overnatning i det fri

I Herning Kommune finder du mange gode shelters i naturen. De fleste kan bookes online gennem Herning Kommunes hjemmeside.

Restauranter i Herning

Tag på café i Herning og nyd et lækkert måltid mad sammen med dem du holder af. I Herning er der mange gode caféer og restauranter at vælge i mellem. 

Trehøje

Vandretur

Gå en tur i vores skønne natur