Nephew

NEPHEW ER TILBAGE OG KIGGER FREM!
 
Nephew spiller i Jyske Bank Boxen i Herning 5. oktober 2018 - fire års pause er forbi og årsagen er enkel:

Vi kan ikke lade være,” fortæller frontmand Simon Kvamm og uddyber:
Nephew er som en familie, både internt og i forhold til vores publikum, og efter hver især at have været ude opleve nyt savner vi at feste med familien igen.”

Når et af Danmarks absolut største rockbands vender tilbage om præcis et år, bliver det med arenakoncerter som vil rumme dén klassiske Nephew-energi, der har gjort bandet til at af de mest populære gennem tiderne. Over en halv million solgte albums, 9 DMA priser, 13 Gaffa Awards og 5 priser ved P3-Guld er det blevet til siden gennembruddet i 2004. Men der bliver også plads til ny musik. Guitarist Kristian Riis fortæller:

"I øjeblikket mødes vi bare og spiller sammen, og der er en ret vild musikalsk energi i gang. Vi har lyst til at gøre det vi altid har gjort, nemlig spille firkantet melankolsk elektrorock der passer godt til rundkreds og fællessang. Men i en ny opstilling!”

Konkret har familien Nephew optaget et nyt medlem, nemlig musikeren og produceren Marie Højlund fra Marybell Katastrophy. Bandet udtrykker på den måde, at det ser sig selv som en fast enhed med uforanderlig stil og evig hang til nordisk melankoli, men samtidig et foranderligt kollektiv, der er åbent for nye input og udtryk. Om ideen bag samarbejdet udtaler det nu seks mand store band:

Vi har lyst til at beskæftige os med cirkler og hjul og ting der går i ring, fremfor bobler og grafer og ting der vækster. For vi er alle børn af nogen, som er børn af nogen. Vi lever alle i døgn og uger og årstider - alting kører rundt. I 2018 vil vi derfor markere hver af de fire årstider med et fremstød fra vores lejr. For forhåbentlig at kunne mødes med publikum om både noget gammelt og noget nyt!”

 

Se infoark med transport, parkering og anden relevant information herunder:

Infoark Nephew 2018

 

Åbningstider / Tidspunkter

05/10/2018 - 05/10/2018 Fredag

Del denne side

Opdateret af:

VisitHerning mail@visitherning.com
 

Kontakt

Adresse

Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning

Telefon

+4599269926

Fakta

  • Type

    • Musik

Downloads

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 8.9519155025482
Latitude : 56.118404910517