Møde Kiwiade

Bliv partner

I Herning er alle muligheder åbne. Det betyder, at der er plads til at eksperimentere, innovere og udvikle spændende nye arrangementer.

Vi udbyder løbende forskellige former for partnerskaber.

I forbindelse med de arrangementer som afholdes i Herning, har du mulighed for at blive partner på det arrangement, som du synes er spændende. 

På siden her, kan du læse mere om de arrangementer, som du kan blive partner på.

Bliv partner med din egen idé

Hvis du har en ide til en helt ny event eller konference, du gerne vil placere i Herning, kan du søge om at få hjælp til hele processen - lige fra konceptudvikling til afholdelse. Det kan du gøre via programmet ”Fra ide til konference” hvor VisitHerning sammen med forskellige partnere fra Herning hjælper nye events med at blive til virkelighed.

Plads til at eksperimentere, innovere og udvikle

I Herning er alle muligheder er åbne. Din ide kan ikke være for stor eller for lille, alternativ eller klassisk. Uanset hvad din idé går ud på, er der i Herning plads til at eksperimentere, innovere og udvikle spændende nye arrangementer. Plads til skæve ideer og nytænkende formater.

Og så er her plads til virkelig mange mennesker på én gang. Ingen andre steder i Danmark finder du de samme fysiske muligheder for at lave en event, der kræver plads. Enten fordi der kommer massevis af mennesker eller fordi din ide eller eventformatet kræver store armbevægelser. Kombinationen af Jyske Bank Boxen, de store messehaller, MCH Arena, gode udendørsarealer og en by, fyldt med private og offentlige aktører, der er med på lidt af hvert, kan overraskende mange ting lade sig gøre, når det kommer til events.

Netværksevents

Skal I deltage ved en konference i Herning – og vil I i den forbindelse afholde et netværksevent?

VisitHerning hjælper med at planlægge og afholde netværkevents, som er tilpasset til jeres virksomhed og formål. 

Det siger vores samarbejdspartnere

Vi har samlet en oversigt over hvad vores tidligere og nuværende samarbejdspartnere siger om samarbejdet med VisitHerning i forskellige kontekster.

Læs mere

Til møde i Midtjylland