Mark Knopfler

DOWN THE ROAD WHEREVER TOUR

TORSDAG 13. JUNI 2019 KL. 21:00 

GLÆDELIGT GENSYN MED MARK KNOPFLER

Mark Knopfler, der anses for at være en af de mest kritikerroste kunstnere nogensinde, lægger sammen med sit band vejen forbi Jyske Bank Boxen på touren ”Down The Road Wherever”.

Det bliver et glædeligt gensyn, når Mark Knopfler går på scenen denne aften i Jyske Bank Boxen, som en del af sin verdensturné her i 2019. Dire Straits-guitaristen gæstede senest Herning i 2011 i følgeskab med Bob Dylan med en anmelderrost dobbeltkoncert, der høstede fem stjerner fra flere anmeldere. Når Mark Knopfler indtager scenen i Jyske Bank Boxen, kan publikum se frem til at opleve bandet spille et udvalg af nye sange blandet med kendte guldkorn fra hans eminente bagkatalog og en eller to overraskelser fra hans repertoire.

Nyt soloalbum

Mark Knopfler, der udgiver sit niende solo-studiealbum "Down The Road Wherever" til november, har altid set dét at turnere som en integreret del af processen ved at udgive et nyt album, hvor man går fra sangskrivning til indspilning og slutter på landevejen, hvor man optræder med både gamle og nye sange.

- Mine sange er skabt til at blive spillet live. Jeg elsker hele processen med at skrive sangene alene og indspille dem med bandet, men den bedste del er helt klart at spille sangene live for et publikum. Jeg nyder livet på landevejen, hvor vi rejser fra by til by. Jeg ser virkelig frem til det, siger Mark Knopfler om touren.

Mark Knopfler har et poetisk øje for at fortælle detaljeret, og samtidig er hans varme vokal samt hans fingernemme og helt igennem melodiske guitarspil både betagende og gribende, og det kommende album er ingen undtagelse. ”Down The Road Wherever” indeholder 14 nye sange inspireret af en lang række emner, herunder hans tidlige dage i Deptford med Dire Straits, en omstrejfende fodboldfan fortabt i en fremmed by, en musiker, der slænger sig hjem gennem sneen og en mand, der er stagneret i sin lokale café.

En af de største guitarister nogensinde

Mark Knopfler anses som en af de største guitarister nogensinde. Han har solgt mere end 120 millioner albums gennem sin Dire Straits- og solokarriere, og mange af hans sange har status som klassikere, herunder ”Money For Nothing”, ”Sultans Of Swing”, ”Romeo & Juliet” og ”Walk of Life”. Han har udgivet otte soloalbums samt indspillet ”Neck And Neck” med den suveræne guitarist Chet Atkins og samarbejdet med Emmylou Harris på ”All The Roadrunning”. Udover at producere sine egne plader har Mark Knopfler også produceret albums for blandt andet Bob Dylan og Randy Newman. I 1999 fik Mark Knopfler en OBE (britisk orden), og i 2012 modtog han den prestigefyldte Lifetime Achievement Award ved Ivor Novellos.

Fakta

Mark Knopfler, der indspillede ”Down The Road Wherever” i hans studie i London, tager på tour med et udvidet ti-personers band, hvoraf de fleste har arbejdet sammen med ham i mere end to årtier: Guy Fletcher (keyboard), Richard Bennett (guitar), Jim Cox (klaver), Mike McGoldrick (fløjte), John McCusker (violin og citar), Glenn Worf (bas), Danny Cummings (percussion) og Ian Thomas (trommer). Nye tilføjelser er Graeme Blebins (saxofon) og Tom Walsh (trompet).

YDERLIGERE INFORMATION

TID
Torsdag 13. juni 2019
kl. 19.00: Dørene åbner til salen i Jyske Bank Boxen
Kl. 21.00: Koncerten starter - INGEN SUPPORT!

STED
Jyske Bank Boxen
Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning

WEBSITE
www.livenation.dk

GARDEROBE
Der er bemandet garderobe i Foyeren i Jyske Bank Boxen

ARRANGØR
Live Nation

 

TRANSPORT TIL OG FRA Jyske Bank Boxen

Ankomsthallen åbner kl. 16.00
Dørene åbner kl. 19.00.
Koncert starter kl. 21.00.
Koncerten slutter kl. 22.30.

TRANSPORT FØR KONCERTEN:

BUS

Kør med linje 4A fra Herning Station til MCH Messecenter Herning, eller ekstra busserne på linje 4A fra Herning Station Perron 7 til Jyske Bank Boxen.

Ekstra busser kører hver halve time fra kl. 17.00 til kl. 20.00.

Find alle buskøreplaner på midttrafik.dk.

TRANSPORT EFTER KONCERTEN:

BUS

Tag ekstra bybusserne på linje 4A fra Jyske Bank Boxen til Herning Station efter koncerten. Ekstra busser kører i fast rutekørsel fra kl. kl. 22.30 til kl. 23.30.

Sidste bus afgår, når der ikke er flere ventende passagerer ved busserne.

TOG

Se togtider på rejseplanen.dk

Se togtider på rejseplanen.dk
Se oplysninger om priser og billetter på mitarriva.dk og dsb.dk

Busbilletter og priser

Du kan bruge rejsekort, periodekort, kontantbilletter - eller hente Midttrafiks nye app og købe billet via telefonen.

Kontant og busbilletter koster:
Voksen/pensionist: 22 kr.
Barn: 11 kr.
Du kan rejse videre med bybus på gyldig billet/kort fra regionale busser eller tog.
Specialbilletter fra tog er ikke gyldige.

TAXA
Herning Taxa bestilles på tlf.: 9712 0777

Åbningstider / Tidspunkter

13/06/2019 - 13/06/2019 Torsdag

Del denne side

Opdateret af:

VisitHerning mail@visitherning.com
 

Kontakt

Adresse

Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning

Telefon

+45 9926 9926

Fakta

  • Type

    • Musik

Downloads

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 8.95287992
Latitude : 56.11820616