Vores services

I Herning er alle muligheder er åbne. Din ide kan ikke være for stor eller for lille, alternativ eller klassisk. Uanset hvad din idé går ud på, er der i Herning plads til at eksperimentere, innovere og udvikle spændende nye arrangementer. Plads til skæve ideer og nytænkende formater.

Vi hjælper dig videre med alt fra rådgivning, støttemuligheder, samarbejdspartnere, overnatningsmuligheder i byen samt kommunikation ift. dit arrangement.

Rådgivning

Rådgivning indenfor valg af mødefaciliteter, finansiering og støttemuligheder, budgivning, samarbejdspartnere mm.

Kommunikation / Markedsføring

Kommunikation ift. dit arrangement. Vi hjælper både med pressemeddelelse og markedsføring i Midtjylland samt rådgivning i den øvrige markedsføring. Derudover kan du få adgang til turistinformationsmateriale og billedmateriale, som du kan bruge i budmateriale, præsentationer mm.

En attraktiv destination

Herning er stedet vi mødes i Midtjylland – uanset hvor i Regionen ideen kommer fra, hvilke virksomheder der støtter op eller hvilke kommuner der står bag.

Vi i Herning står til rådighed med den faglige ekspertise der skal til for at designe et nationalt og internationalt attraktivt arrangement. Vi har rammerne og ressourcerne og vi støtter gerne den gode ide.

Læs mere om hvordan business destination Herning sikrer sig som en attraktiv destination i erhvervssammenhænge her

Overnatningsmuligheder

Overnatning i byen. VisitHerning kan hjælpe med at håndtere booking af overnatning for dine deltagere. Kontakt os på tlf. + 45 9627 2235 eller booking@visitherning.com

Samarbejdspartnere

Samarbejde med partnere, herunder kontakt til offentlige myndigheder, overblik over og kontakt til byens virksomheder og serviceindustri mm.

Vi forstår at skabe kontakten til relevante samarbejdspartnere.

Brug for hjælp til alt det praktiske?

VisitHerning er din professionelle samarbejdspartner, når du afholder møder, kongresser eller konferencer. I Herning arbejder vi for dig og for at dine mål og forventninger indfries.

Site inspections (siden er under ombygning)

Vil du høre mere?

Kontakt projektchef Stine Nybo på telefon +45 96 27 22 21 eller e-mail sn@visitherning.com.