IIHF Ishockey VM 2018, Danmark

En af verdens største sportsbegivenheder - IIHF Ishockey VM 2018 kommer til Danmark i 2018

Det bliver stort. Kæmpe stort.

Uden sammenligning den største sport event på dansk jord. Det bliver intet mindre end historisk, når ishockey-heltene trækker i landsholdstrøjerne og kæmper om titlen. Denne gang skal slaget kæmpes i Danmark, der for første gang i ishockeyhistorien er vært for det årlige verdensmesterskab for herre-ishockeylandshold.

Jyske Bank Boxen i Herning bliver hjemmebane for det danske landshold og resten af gruppe B, der foruden Danmark består af Canada, Finland, USA, Tyskland, Norge, Letland og Sydkorea. Den første VM-puck smides den 4. maj 2018. De 16 bedste nationer skal i alt spille 64 VM-kampe under VM 2018, heraf 30 kampe i Herning.

Verdensmesterskabet i ishockey er arrangeret af International Ice Hockey Federation - IIHF.

Østergaards Hotel

Hoteller og kroer

Du finder mange skønne hoteller i Herning og omegn, der både har god mad, komfortable senge og smukke omgivelser.

Gør Herning til din base

Byen har mange goder. Hvis du er til udendørs aktiviteter, kan du tage på kano-, cykle-, fiske- eller vandretur. Hvis du kan lide at shoppe, skal du besøge gågaden, hvor du finder mange interessante butikker. Her finder du typisk også lokale, der slapper af på byens restauranter og værtshuse i weekenden.

Rejser du med børn, kan I brænde noget krudt af i DGi vandkulturhuset, Jyllands Park Zoo eller andre forlystelsesparker. Du finder nogle af Jyllands største attraktioner under én times kørsel fra byen i bil eller med offentlig transport. Det gør Herning til den perfekte base for dig, dine venner og familie.

Bed & Breakfast Herning

Bed & Breakfast

I Herning og omegn er der mange skønne B&B.  Det er ofte en billig overnatningsform, du har mere plads og kan komme tættere på lokalbefolkningen.

Ferielejligheder i Herning

Ferielejligheder

Lej et lækkert feriehus eller ferielejlighed i Herning og omegn. Det er ideelt, hvis I gerne vil være jer selv, og vil spare penge, fx på selv at lave mad.

 

Fakta om IIHF Ishockey VM 2018

Kampene bliver transmitteret til 167 lande. Det forventes at ca. 1,3 milliarder tv-seere vil følge med, når kampene sendes live.

Hele 5.500 timers tv bliver sendt via 250 kanaler verden over.

Herning er den mindste by, der nogensinde har været vært for et Ishockey VM.

Jyske Bank Boxen danner ofte rammen for store nationale og internationale events, som f.eks EM i svømning, VM i dressureller koncerter med stjerner som Lady Gaga, Bruce Springsteen, Ed Sheeran og mange flere. 

Ishockey VM 2018

Få de seneste nyheder

Besøg den officielle hjemmeside for IIHF Ishockey VM 2018, Danmark her

Steak

Restauranter og cafeer i Herning

Det er ikke uden grund, at Herning er kendt som en mangfoldig by med hyggelig atmosfære og masser af god mad. Nyd eksempelvis de populære saftige steaks og god rødvin på byens mange restauranter. Vi anbefaler, du booker bord på forhånd. Se en oversigt over restauranter og cafeer i Herning her. 

Bargaden Herning

En god aften i byen

Herning er altid garant for en god aften i byen. Sluk tørsten på én af Hernings pubs eller værtshuse, der ligger som perler på en 1,4 km. lang snor gennem byens gader.

Download app'en VisitHerning

Download VisitHerning App

Her finder du masser af information og inspiration til alt, du kan opleve i Herning: overnatning, restauranter og cafeer, natteliv, attraktioner, aktiviteter, events og udstillinger, koncerter, osv.