Hockey Camp Herning

Sov som en ægte fan under IIHF Ishockey VM 2018

Der bliver masser af festival- og fanstemning i Hockey Camp Herning, når ishockey-entusiaster og sportsfans fra hele verden mødes for at hygge og feste. Kun 200 meter fra selve ishockeyarenaen finder du Hockey Camp Herning, som er både indendørs i MCH’s udstillingshaller og udendørs overnatning på MCH’s campingarealer.

Her er overnatningsmuligheder for alle - både til dig, der gerne vil gå all-in på festivaloplevelsen med telt og sovepose – og til dig, der gerne vil have lidt mere luksus med en rigtig seng, dyne, pude og en dør, du kan låse. Priser starter fra DKK 218 pr. person. Læs mere her.

Book nu

Derfor skal du booke overnatning i Herning nu

Herning er den mindste værtsby for VM i ishockey, der er en af de største sportevents i verden. Men med Hernings store erfaring i at arrangere store events, så er byen klar til at tage imod de mange fans der ventes at komme til Herning.

For at supplere hotellerne bygger Herning derfor en lille, indendørs festival-landsby til overnattende ishockeyfans. Hvis du vil være sikker på, at have en soveplads tæt på festen, anbefaler vi, at du booker din overnatning allerede nu.

Book overnatning i Hockey Camp Herning nu og bliv en del af den historiske fanfestival.

Oversigtskort

Fra festivaltelte til dobbeltværelser med enkeltsenge, campingpladser eller hyggelige tenthouses. Prisen starter fra DKK 218. Læs mere og book overnatning allerede i dag.

Steak

Restauranter og cafeer i Herning

Det er ikke uden grund, at Herning er kendt som en mangfoldig by med hyggelig atmosfære og masser af god mad. Nyd eksempelvis de populære saftige steaks og god rødvin på byens mange restauranter. Vi anbefaler, du booker bord på forhånd. Se en oversigt over restauranter og cafeer i Herning her. 

Bargaden Herning

En god aften i byen

Herning er altid garant for en god aften i byen. Sluk tørsten på én af Hernings pubs eller værtshuse, der ligger som perler på en 1,4 km. lang snor gennem byens gader.

Download app'en VisitHerning

Download VisitHerning App

Her finder du masser af information og inspiration til alt, du kan opleve i Herning: overnatning, restauranter og cafeer, natteliv, attraktioner, aktiviteter, events og udstillinger, koncerter, osv.