Bliv vært ved IIHF Ishockey VM 2018, Denmark

OBS: 

Vi har i øjeblikket lukket for oprettelse af nye eventudlejere, fordi vi forventer, at vi har de udlejere oprettet, som vi får behov for i forbindelse med VM i ishockey. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på 9627 2235. 

Hvis du allerede er udlejer, findes informationer og Q&A stadig herunder:


Vil du være en del, af den formentlig største sportsbegivenhed nogensinde i Danmark? Mange steder i udlandet rangeres et VM i ishockey på siden af et VM i fodbold – der er rigtig mange super dedikerede og fantastisk rare fans fra hele verden, som vil rejse langt for at følge deres landshold i kampen om VM-guldet.

Som privat vært for nogle af de mange fans, får du oplevelsen helt tæt på. Vores erfaring med ishockeyfans er, at de er enormt fredelige, omgængelige og sociale mennesker, som gerne vil møde nye mennesker og have det sjovt. Det kan du blive en del af nu! 

VisitHerning åbner ekstraordinært for private udlejere i en begrænset periode, under VM i ishockey. Du kan altså blive vært på denne specifikke begivenhed, uden du skal være privat udlejer på andre tidspunkter. VisitHerning står for markedsføring, udlejning og administration – du sørger for et værelse, morgenmad og godt værtskab. Kan du mærke det? Det kan blive vildt sjovt… 

 

Q&A

Hvad skal jeg have, for at blive privat udlejer?
Ikke så meget. Et værelse med røgalarm, hvor man kan lukke døren – og adgang til bad og toilet. Desuden skal der være morgenmad til dine gæster. Gæsterne skal selv kunne komme og gå og du skal stille sengelinned og håndklæder til rådighed. Desuden får du nogle brochurer og noget information fra VisitHerning, som du skal stille til rådighed for dine gæster. 

Skal jeg leje ud under hele VM?
Nej, men sandsynligheden for, at dit værelse lejes ud er større, jo længere tid det er tilgængeligt. Ved tilmelding kan du skrive, hvis der er perioder, hvor værelset ikke er tilgængeligt. Bemærk, at VisitHerning ikke flytter gæster, som allerede er tjekket ind. 

Kan jeg selv bestemme, hvem jeg gerne vil have boende?
Nej. Vi har ikke mulighed for at sætte begrænsninger på hvem der kan leje værelserne. De booker selv overnatningen via vores online portal.

Hvad koster det at være med?
Det koster et oprettelsesgebyr på 200 kr., at være med som privatudlejer under VM i ishockey. Der kommer kun yderligere udgifter for dig, hvis vi lejer dit værelse ud. Så koster det 20% i provision til VisitHerning af lejeprisen.

Hvordan fastsætter jeg lejen?
Du bestemmer suverænt, hvad prisen skal være for at leje dit værelse. Den normale udlejningspris ligger mellem 480 og 650 kr. pr. nat for et dobbeltværelse. Når du fastsætter prisen skal du tænke over standard, beliggenhed og faciliteter du tilbyder gæsterne. Du kan evt. orientere dig på VisitHernings hjemmeside, for at se hvad andre tager for deres lejemål. Husk, at der skal fradrages 20% til VisitHerning i provision for udlejningen.

Hvor meget kan I leje mit værelse ud?
Vi kan ikke garantere udlejning – og slet ikke omfang. Det er helt op til gæsterne, hvor de gerne vil bo. Jo bedre salgsmateriale vi har, jo større sandsynlighed er der, for at værelset kan lejes ud.

Skal jeg være hjemme, når jeg har gæster?
Nej, det er ikke et krav. Gæsterne skal have adgang til at kunne komme og gå efter ønske, men det er ikke ensbetydende med, at du skal være hjemme. En stor del af oplevelsen med gæsterne vil selvfølgelig være, at tale med dem og være en god vært, men det er ikke et krav. Desuden skal du kontakte lejeren, og aftale ankomst.

Hvad betyder det, at der skal være morgenmad inkluderet?
Der skal være adgang til almindelig, ordentlig morgenmad. Havregryn, brød, mælk, kaffe – hvad du selv gerne vil have, når du sover ude – men selvfølgelig ikke en fire-stjernet hotelbuffet. Det er alt rigeligt, at du anviser gæsterne hvordan de selv kan gøre deres morgenmad klar. Du behøver ikke agere kok for dem.

Hvad nu, hvis noget går i stykker?
Hvis der sker skader på noget af dit, mens du har gæster, så er det et anliggende mellem dig og gæsterne. Typisk vil gæsternes forsikring dække, hvis det er dem der har ødelagt noget. Alternativt vil de fleste indboforsikringer dække skader ved privat udlejning. 

Hvad hjælper VisitHerning med?
VisitHerning sørger for markedsføring, booking og afregning med lejeren. Vi giver dig besked om, hvornår og til hvem værelset er udlejet. Herefter har udlejer og lejer direkte kontakt. Desuden klæder VisitHerning dig på til at være en god vært, ved at holde dig opdateret om AVM i ishockey – og de muligheder og tilbud der er i kølvandet på eventen.

Hvordan markedsføres udlejningen?
Værelset markedsføres og sælges via www.visitherning.dk, som er den officielle overnatningsportal for ishockey VM i Herning. Det er den side, som de internationale forbund og VM arrangørerne henviser til for overnatning.

Hvornår kan mit værelse bookes af gæsterne?
Rigtig mange bed and breakfasts i Herning er allerede udlejet under AVM. Vi samler sammen på tilmeldingerne til det private værtsskab, og lancerer dem samlet, forventeligt den 15. december 2017.

Kan jeg udleje mit feriehus/lejlighed?
Der er også mulighed for at leje feriehuse og lejligheder ud. Se kontrakten for udlejning af feriehuse og lejligheder.  

Del denne side

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Bookingafdelingen
VisitHerning
Østergade 21
7400 Herning

Tlf.: 9627 2235
booking@visitherning.com 

Program og aktiviteter

Program og aktiviteter

Hele Herning er klar til byfest under VM i ishockey. En lang række aktører er gået sammen for at skabe de perfekte rammer om hygge og hockey i Herning.