Til møde i Herning

Skal du holde et arrangement i Herning? Så finder du masser af inspiration til hvordan du kan planlægge dit arrangement - faciliteter og lokaler, overnatningsmuligheder, spisesteder, kulturelle indslag og meget mere.

På siden kan du desuden læse mere om hvordan du indgår i et partnerskab eller bliver medlem af VisitHerning. Vi deler også ud af en række tips, tricks og gode råd, hvad end du skal planlægge en ny eller allerede eksisterende konference. 

Find også de seneste tal og analyser for turismen i Herning og omegn. 

Gode råd, tips og tricks

Vores møde- og eventafdeling OrgaNicer deler ud af deres mangeårige erfaring med at arrangere og bistå events. Se oversigten over tips og tricks til hvordan du kan lave bedre arrangementer her. 

 

Partnerskaber

I forbindelse med de arrangementer som afholdes i Herning, har du mulighed for at blive partner på det arrangement, som du synes er spændende. 

Bliv medlem af VisitHerning

Som medlem af VisitHerning får du mange fordele.
Læs mere om medlemsfordelene, samt hvordan du kan blive medlem af VisitHerning.

Få støtte til din gode ide

I projektet ”Fra ide til konference” støtter vi op om den gode ide til en ny konference eller til tiltrækning af en konference hertil. Det er en betingelse, at konferencen matcher de lokale/regionale erhvervsmæssige styrkepositioner. Læs mere bag om projektet her

Vi laver et permanent udbud efter gode ideer. Organisationer m.fl. kan løbende søge om at få deres ide i betragtning til videre bearbejdning. 

Læs mere om hvordan du kan få støtte til at gå fra ide til konference

Fra ide til konference

Vi i Herning står til rådighed med den faglige ekspertise der skal til for at designe et nationalt og internationalt attraktivt arrangement. Vi har rammerne og ressourcerne og vi støtter gerne den gode ide.