VisitHerning
Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

Sommertilbud på overnatning

Områdets hoteller har sammensat gode overnatningstilbud, så I kan få en skøn ferie i Danmark. Se alle tilbud her.

Tilbud på hoteller

Herning og Ikast-Brande

Miniferie eller golfophold på Best Western Plus Hotel Eyde

Book et sommerophold på Best Western Plus Hotel Eyde og få en hyggelig og afslappet miniferie i Herning med masser af oplevelsesmuligheder. Vil I gerne spille golf har hotellet også et golfophold, som indeholder overnatning, green fee, 2-retters menu og morgenmadsbuffet.

 

BB Hotels Herning
Hold ferie i Midtjylland - Bo på BB-Hotel Herning

BB-Hotel i Herning er et godt udgangspunkt for ture og skøn ferie i Jylland - i sær nu hvor du kan booke en hel uges ferie for 2 personer til kun 2.000 kr. 

DGI Huset Herning
Sommerophold på Hotel DGI Huset Herning

Ta' på familieferie og overnat på Hotel DGI Huset Herning. Et super lækkert familiehotel med mulighed for sport- og vandaktiviteter samt wellness. Overnatning for op til 4 personer kr. 995,- pr. nat. Opholdet indeholder bl.a. stor morgenbuffet, adgang til fitness og holdtræning, adgang til stort Vandkulturhus, badminton og bordtennis.

Østergaards Hotel
Ophold på Østergaards Hotel

Bliv inspireret til dit næste ophold i Herning. Østergaards Hotel har sammensat forskellige ophold med hver sit tema. Book fx deres Sommerdeal 1, som indeholder 1 overnatning i dobbeltværelse, 3 retters menu/buffet og morgenbuffet. Pris for 2 personer kr. 995,-. 

Hotel Dalgas
Ophold på Hotel Dalgas

Book et ophold hos Hotel Dalgas, så har I rig mulighed for at udforske de mange smukke gavlmalerier i byen. Gå en tur ned i anlægget og oplev den smukke park. Her finder I også en fin legeplads til børnene. Se opholdets indhold på linket herunder. 

Hotel Herning
Oplevelsespakke med zoo og overnatning på Hotel Herning

Givskud-pakken indeholder: billetter til Givskud Zoo, overnatning for 2 voksne og 2 børn på Hotel Herning, morgenmad, gratis wifi og parkering. Prisen for det hele er 1.395,-. 

Hotel Medi
Ophold på Hotel Medi

Hotel Medi i Ikast tilbyder et stort udvalg af ophold, find lige det ophold der passer dig bedst. Vælg mellem weekendophold, golfophold, miniferie m.m. 

Miniferie på Herning City Hotel

Book en miniferie på Herning City Hotel. Hotellet er placeret ved gågaden i Herning, så du er tæt på butikker, restauranter, parker og spillesteder. Med i opholdet er adgang til fitness og vandland i DGI Huset Herning. 

Oplev mere

Gå på opdagelse i destination Herning og Ikast-Brande. Her finder du spændende attraktioner og sjove aktiviteter. Når det er tid til en pause, så tilbyder områdets mange caféer og restauranter god mad til hele familien.