Sommertilbud på overnatning

Foto: Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

Hoteller og campingpladser har sammensat gode overnatningstilbud, så I kan få en skøn ferie i Danmark. Se alle tilbud her.

Tilbud på hoteller

Weekendophold på Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference
Træk stikket og nyd roen på den jyske hede. Bestil et weekendophold med kaffe og kage ved ankomst, 3-retters middag i hotellets restaurant, overnatning i dobbeltværelse, morgenmad med hjemmelavede specialiteter.
Miniferie eller golfophold på Best Western Plus Hotel Eyde
Book et sommerophold på Best Western Plus Hotel Eyde og få en hyggelig og afslappet miniferie i Herning med masser af oplevelsesmuligheder. Vil I gerne spille golf har hotellet også et golfophold, som indeholder overnatning, green fee, 2-retters menu og morgenmadsbuffet.
Sommerophold på Hotel DGI Huset Herning
Ta' på familieferie og overnat på Hotel DGI Huset Herning. Et super lækkert familiehotel med mulighed for sport- og vandaktiviteter samt wellness. I sommerophold pakke 2 er der adgang til 2 valgfrie attraktioner for 4 personer inkl. lækker madpakke til turen.
Ophold på Herning City Hotel med middag på Brdr. Price
Velkomstdrink og 3-retters menu på Restaurant Brdr. Price (150 meter fra hotellet). Fri kaffe/te i receptionens åbningstid. Overnatning og morgenmad. Særtilbud indtil 1. august 2020 kun 1.245 kr.
Miniferie på Dolphin Hotel Herning
Nyd 4 dages miniferie fra torsdag - søndag på Dolphin Hotel Herning. Under opholdet kan I deltage på udflugter til Hernings kunstmuseer, brunkulslejre i Søby, gavlmalerier i Brande og Skovsnogen i Kibæk.
Sommertilbud på Hotel Herning
Book et hotelophold hos Hotel Herning og nyd sommeren tæt på byens mange muligheder. Opholdet indeholder morgenmad, fri internet og fri parkering.
Sommerophold på Hotel Dalgas
Køb et sommerophold hos Hotel Dalgas i Brande og få et familieværelse til 2 voksne og 2 børn. Se tilbuddet her.
Miniferie på Hotel Medi
Hotel Medi i Ikast tilbyder et dejligt ophold som indeholder: 2 retters aftenmenu eller buffet, overnatning og stor dansk morgenbuffet. Se pris og flere detaljer på hjemmesiden.
Ophold på Motel Poppelvej
I Herning finder du Motel poppelvej. Et oplagt overnatningssted til en ferie i Herning. Sommertilbud med 2-rums familie med thekøkken og bad - 3 nætter 1.295 kr. eller dobbeltværelse med bad - 3 nætter 695 kr.

Tilbud på campingpladser

Hessellund Sø Camping
Tilbring sommeren på Hessellund Sø Camping, hvor I kan fiske i Put and Take søen, spille fodboldgolf, springe i poolen og meget mere. Tilbuddet er 1 uges ferie i egen campingvogn med 2 voksne og 2 børn til 2.498 kr.