Skjern Å

Området omkring Skjern Å byder på unikke naturoplevelser og indbyder til spændende aktiviteter. For lystfiskere er der enestående muligheder ved Skjern Å, Danmarks bedste laksevand, for at fange den berømte ”Skjern Å-laks”, som har været i åen siden sidste istid for 10.000 år siden.

Med Danmarks vandrigeste å, ådalens storslåede landskaber og de medrivende historier fra lokalområdet, giver Skjern Å-området dig oplevelser i særklasse. 

Blog Riverfisher

Riverfisher er en blog for og af lystfiskere i Midtjylland, primært med interesse i Skjern Å, Karup Å og Storåen. Få tips fra lokalområdet samt få indsigt i de skønne naturoplevelser omkring åerne, set gennem lokale passionede lystfiskerøjne.   

Book din lystfikerguide her

Her har I mulighed for at booke en guide og opdage hvad den lokale natur har at byde på. 

Play Video

Skjern Å kan tilbyde forskellige fiskeoplevelser

Bæredygtigt fiskeri

Lystfiskeri skal være bæredygtigt, for at vi kan bevare en god balance mellem udnyttelse og beskyttelse, og sikre sunde fiskebestande af laks og havørred på sigt. Du kan her læse mere om bæredygtighed, fiskeregler og vandløbsforbedringer.


Skjern å laksen

Kom med på fisketur efter den unikke Skjern Å laks

Book en fantastisk fisketur med introduktion i flue- eller spinne fiskeri og kasteteknikker, før du kommer ud og fiske i Skjern Å.

Spis godt

Tag på café i Herning og nyd et lækkert måltid mad sammen med dem du holder af. I Herning er der mange gode caféer og restauranter at vælge i mellem.