Presse

WOW PARK Skjern

Foto: WOW Park
Attraktioner
Forlystelses- og temaparker
Adresse

Løvstrupvej 1

6900 Skjern

Kontakt

E-mail:info@wowpark.dk

Mobil:+45 3332 2000

Få et fælles og aktivt legeminde med dine børn og børnebørn i en anderledes lege- og forlystelsespark. Her kan du naturligt og enkelt lege og være aktiv sammen med andre og finde dit eget indre legebarn frem i den vestjyske skov.

Få et sus i maven, når du tager en tur i en af slyngerne. Kravl op i træerne og gå fra trætop til trætop. Opdag de flotte hytter oppe i træerne. Løb hen over skovbunden eller oppe i træerne i de store net, samtidig med at du forsøger at holde balancen. Find gennem Skovlabyrinten før alle de andre. Kravl igennem troldehulen og se hvor Trolden Max bor. Du kan også kigge ind til parkens søde geder, de vil gerne have besøg.

Der er udfordringer og plads til alle. WOW PARK Skjern er et fantastisk sted, hvor det handler om at have det sjovt sammen.

I WOW PARK Skjern serveres der ikke slik, friture og sodavand. Du kan i stedet for købe lækre sandwiches, cookies, økologisk is, økologisk saft, lokalproducerede pølser, brød med fibre og mange andre ting. Hvis du har lyst til at bage snobrød eller poppe popcorn, kan du gøre det på et af parkens bålsteder, som er til fri afbenyttelse. Du kan købe både dej og popcorn i WOW PARK Skjern's hyggelige café.

Se filmen om WOW PARK Skjern her. Eller besøg www.wowpark.dk.

Du kan besøge parken både i WOW PARK Skjern og i WOW PARK Billund.

Jeanette Christensen:*****Et helt fantastisk sted. Vi havde en dejlig oplevelse med vores børnebørn. Vi kommer snart igen.

Rikke Lisby:*****Hvor er det gennemført. Børn og voksne havde en super dag i WOW PARK Skjern. Vi glæder os allerede til næste gang!

Karina Egholm:*****Mine 4 årige tvillingedrenges mening om fantastiske WOW PARK Skjern: Mor - det er helt vildt sindssygt sjovt:-)

Se åbningstider her.

Adresse

Løvstrupvej 1

6900 Skjern

Facilities

Forlystelsespark

Hund er tilladt

Medbragt mad er tilladt

Restaurant/Cafe

Sidst opdateret af
Destination Vesterhavet, Hvide Sande