©  Foto:

Tyvstart på Formel 1 sæsonen

Onsdag den 28. februar 2024 kl. 19.00.

I Formel 1 handler det om at komme rettidigt ud af startblokken. Det kan du som Formel 1-fan nu også komme, for 28. februar 2024 vil Formel 1-kommentatorene John Nielsen og Jens Hansen fra TV3 Sport klargøre publikum til den forestående sæson med foredraget ’Tyvstart på Formel 1-sæsonen 2024’ i MCH Herning Kongrescenter.

Normalt sidder de bag mikrofonen, men denne aften træder de to kommentatorer frem på scenen, og de glæder sig til at møde alle Formel 1-fans. Der bliver fuld fart over feltet, når de meget vidende kommentatorer giver dig og dine venner en unik, underholdende og nørdet opvarmning til sæsonen. De deler ud af dramaer, detaljer, anekdoter, viden og holdninger, og publikum kan stille spørgsmål og få svar fra de omvandrende Formel 1-orakler.

Hvad skal man forvente af sæsonen 2024? De helt store spørgsmål forud for den nye sæson er: Bliver 2024 et bedre år for Kevin Magnussen og Haas? Kan Mercedes, McLaren eller Ferrari udfordre suveræne Verstappen og Red Bull?

Økonomien har også stor betydning for sporten, og det leder til spørgsmål som: Hvilken betydning kommer budgetloftet til at spille i en rekordlang sæson med 24 løb?

Alle disse spørgsmål og mange flere vil John Nielsen og Jens Hansen svare på denne aften. Men det er ikke bare et two-men-show, for de to Formel 1-kommentatorer lægger stor vægt på, hvad der optager dig og resten af publikum forud for 2024-sæsonen, og derfor er der sat god til af til spørgsmål fra salen.

RIGTIGE KENDERE DELER GAVMILDT UD AF DERES BETRAGTNINGER

Den tidligere Le Mans-vinder John Nielsen og hans medkommentator Jens Hansen, som begge har kommenteret hundredvis af Formel 1-løb, dykker ned i de højspændte dramaer og finurlige detaljer, som de selv mener er de allermest fascinerende i Formel 1-verdenen. De vil dele historier, som de færreste kender, og de vil give deres bud på forklaringerne bag de store dramaer. Samtidig går de i dybden med de ændringer, der er sket i de forskellige teams hen over vinteren, så du er godt klædt på, når du sætter dig for at se sæsonens første grand prix.

Du kan også glæde dig til at høre om udvalgte historiske øjeblikke, som ifølge de to kommentatorer peger frem mod den nye sæson. Og så er der selvfølgelig fighten mellem kørerne på banen, mudderkastningen i medierne mellem teamcheferne og de uendeligt mange fascinerende detaljer om racerne, som du også kan få et indblik i.

I sportens verden er tyvstart lig med diskvalifikation. Men ingen bliver diskvalificeret af at tyvstarte Formel 1-sæsonen med John Nielsen og Jens Hansen. Tværtimod. Du bliver topkvalificeret til at følge og nyde sæsonen til den helt store guldmedalje.

Tag dine venner med til en underholdende aften, hvor I bliver helt tanket op med alt, hvad I skal bruge til at følge den kommende sæsons dramaer på Formel 1-banerne.