skip_to_main_content

Tour de Chambre

Torsdag 18. november 2021 kl. 19.30.

Asta er forfatter. Hun skriver på sin anden roman, men hun kan ikke få hul på den. Gennem skriften og erindringen føres vi frem og tilbage mellem Astas spæde ungdom fuld af tvivl og hendes tredje ungdom i 30'erne, hvor hun alene og kejtet forsøger at finde sig til rette i en verden af voksne. Asta står stille, mens uret tikker, og tiden bliver ved med at gå.

Da Asta får en invitation til en mindehøjtidelighed, vælter minderne om hendes gamle kollegie frem, om dengang Asta var hemmeligt forelsket i sin bedste veninde Mais kæreste, August. Asta starter forfra på sin roman. Alene med sin tekst skriver Asta sig tilbage ind i de pirrende varme og forbudte følelser, skammen over at bedrage Mai og sorgen over Augusts pludselige død.

Det hele begynder at komme tæt på igen. Venskabet med Mai, der både har barn og forliste kærlighedsforhold i bagagen, er Astas eneste anker i virkeligheden. Nu ligger Astas færdige, altudleverende selvportræt som en bombe under deres venskab.

Manuskript og dramatisering: Tine Høeg
Iscenesættelse: Sigrid Strøm Reibo
Scenografi og kostumedesign: Astrid Lynge Ottosen
Medvirkende: Olivia Joof, Fanny Louise Bernth, Mathias Rahbæk Skov, Mikkel Becker Hilgart, Karen-Lise Mynster og musiker Siv Øyunn Kjenstad
Producent: Det Kongelige Teater

Arrangør: Herning Teater