VisitHerning

Thomas Warberg

4. september 2021.

THOMAS WARBERG UNDERHOLDER HERNING MED NYT SHOW ’ET STORSLÅET MENNESKE’

Der er garanti for ømme lattermuskler, skæve anekdoter og læring om den verden, vi lever i, når komiker Thomas Warberg indtager scenen i MCH Herning Kongrescenter. Med sin unikke sønderjyske charme stiller han skarpt på den omsiggribende selvretfærdighed med eksempler og beretninger fra egen hverdag.

Det nye standupshow ’Et Storslået Menneske’ byder på en underholdende blanding af skarpe jokes og morsomme historier baseret på subjektive versioner af virkeligheden, som vi alle konfronteres med i dagligdagen.

For et år siden gik Thomas Warberg til en optiker, da han troede, han var farveblind. Det var han ikke, men hans opfattelse af farver er måske en smule begrænset. Piger lærer som børn typisk flere farver end drenge. Hvor en trøje for drenge måske er blå, kan den for piger være alt fra lyseblå til lavendel. Med andre ord går halvdelen af verdens befolkning måske rundt og tror, at den viden, de har, er tilstrækkelig til at udtale sig, mens der findes flere nuancer af sandheden.

Og netop det oplever vi, ifølge Thomas Warberg, alle steder i hverdagen, i diskussioner og på sociale medier, hvor folk føler sig berettigede til at bekendtgøre deres holdninger, selvom de ikke har kendskab til de dybereliggende fakta. Foruroligende, men også hysterisk morsomt, i hvert fald når Thomas Warberg udleverer virkeligheden, som han oplever den.

- I gamle dage satte man sig foran fjernsynet med popcorn, i dag sætter man sig klar ved sit tastatur. For alle har en holdning til alt og mener både, at de har ret – og ret til at udbrede den. Men sandheden er, at når mange af os ikke ved præcis, hvilken farve blå himlen har, burde vi måske være lidt mere tilbageholdende med at kommentere på alt, siger Thomas Warberg.

’Et Storslået Menneske’ er Thomas Warbergs fjerde onemanshow, som følger i kølvandet på det ene anmelderroste show efter det andet. Den anmelderroste komiker er desuden kendt fra tv-programmer som ’Stormester’, ’Live fra Bremen’ og ’Klipfiskerne’ og driver ligeledes comedyklubben ’Warberg Comedy Club’.

TID
4. september 2021

STED
MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37
7400 Herning

SPISNING
Se restauranter og caféer i Herning her

TELESLYNGE
Der er teleslynge i salene. Da ikke alle pladser kan dækkes af teleslyngen, opfordrer vi gæster med behov for teleslynge, til at kontakte MCH Billetsalg på 9926 9999 for hjælp til at finde pladser med gode teleslyngeforhold.

ADGANG TIL SALEN FOR KØRESTOLSBRUGERE OG GANGBESVÆREDE
Vore sale har mange trin samt pladser, der er svært tilgængelige for gangbesværede gæster eller gæster i kørestol. Hvis du som gæst er gangbesværet eller bruger kørestol/rollator, anbefaler vi derfor, at du kontakter MCH Billetsalg på tlf. 9926 9999 inden dit besøg hos os. Så hjælper vi med information om adgang til salen.