Sofie Linde

Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Østergade 37

7400 Herning

Kontakt

E-mail:mch@mch.dk

Telefon:+4599269926

Website

www.mch.dk

Onsdag den 13. nov. 2019 kl. 19.00

"Fårking Gravid" 

Kom og oplev hele Danmarks Darling, Sofie, i et hudløst ærligt og underholdende foredrag med udgangspunkt i hendes bog: "Fårking Gravid - en fremmed flytter ind". 

Et humoristisk, underholdende og evigt aktuelt foredrag om at være gravid og hade det. Foredraget er baseret på Sofies bestseller af samme navn, der har solgt mere end 20.000 eksemplarer.
Målgruppen for foredraget er kvinder. Både de gravide, de kommende gravide og dem, der har en eller flere graviditeter veloverstået – f.eks. mødre og mormødre, der ønsker at kunne tale med deres barn og barnebarn om, hvordan det rent faktisk er at være gravid i dag.

Dernæst er foredraget til alle de fagfolk, der arbejder med de gravide, dem der prøver at gøre andre gravide og selvfølgelig til fædrene og de nybagte forældrepar.

Sofies graviditet var langt fra rosenrød. Faktisk hadede hun langt hen ad vejen at være gravid. Hun kunne godt lide tanken om at blive mor, men alle fortællingerne om 9 hyggelige og lykkelige måneder
genkendte hun aldrig. Tværtimod. Hun var træt. Mega træt. Og så var hun sulten. Så sulten, at hun på én dag åd 7 spandauere plus alt det løse. 38 kilo tog hun på før hendes datter stak hovedet ud og blev
den nye sherif i byen. Foredraget er selvfølgelig også for dem, som elskede at være gravide.

Hjertevarme Sofie Linde har et stort talent indenfor formidling og går sin gang hos TV2. Sofie har været vært på flere børneprogrammer, herunder Sommer Summarum, og senest med eget talkshow på DR Ultra, Sofie Linde Show.
I 2016 debuterede Sofie på underholdningsprogrammet X-Factor, hvor hun straks blev hele Danmarks darling, og hvor Sofies personlighed er en bærende del af programmet. Hun er ærlig og hæmningsløs
og blev desuden også kåret som årets tv-vært ved Zulu-Awards i 2016 samt 2018. Sofie er omfavnende, charmerende, humoristisk og klog.

ARRANGØR: MOD TIL

YDERLIGERE INFORMATION

TID

Onsdag 13. november 2019 kl. 19.00

STED

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37
7400 Herning

TELESLYNGE

Der er teleslynge i salene. Da ikke alle pladser kan dækkes af teleslyngen, opfordrer vi gæster med behov for teleslynge, til at kontakte MCH Billetsalg på 9926 9708 for hjælp til at finde pladser med gode teleslyngeforhold.

ADGANG TIL SALEN FOR KØRESTOLSBRUGERE OG GANGBESVÆREDE

Vore sale har mange trin samt pladser, der er svært tilgængelige for gangbesværede gæster eller gæster i kørestol. 
Hvis du som gæst er gangbesværet eller bruger kørestol/rollator, anbefaler vi derfor, at du kontakter MCH Billetsalg på tlf. 9926 9708 inden dit besøg hos os. Så hjælper vi med information om adgang til salen. 

 

Adresse

Østergade 37

7400 Herning

Åbningstider

13 Nov 19 / 13 Nov 19

Wed

19:00 -

Relaterede produkter

Updated by: